View Single Post
  #7  
Παλιό 26-02-2010, 17:50
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Μηνύματα: 7,799
Προεπιλογή Απάντηση: ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΠΑΤΣΟΙ - ΚΑΙ PARKING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george1968 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Κώστα,
Από την αρχή έγραψα και παραδέχτηκα ότι δεν ήμουν καθόλα... νόμιμος.
Απλά στα 42 χρόνια μου, με 18 χρόνια να πληρώνω το 1/3 του μισθού μου για το δημόσιο ΑΠΑΙΤΩ καλύτερη συμπεριφορά από ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που έχω εγώ στους πελάτες μου - αυτούς που με πληρώνουν για να έχω φαγητό στο σπίτι μου.
Πρέπει επι τέλους να γίνουμε κράτος και σύστημα με αρχές και όχι
αρ&*%$#δια κράτος.
Ευχαριστώ για τη κατανόηση.

ps'ευτυχώς έχω ολα μου τα μαλλιά
Κατ αρχήν χαίρομαι που δεν είδες <<στραβά>> τα λόγια μου. Συμφωνώ απόλυτα στο ότι θες μια όμορφη αντιμετώπιση, έστω και στο λάθος σου. Ποιος άλλωστε δεν κάνει λάθη. Όλοι μας.
Και όλοι ξέρουμε ότι ο τομέας δημόσιο έχει τα χάλια του.
Απλα ξέρεις διαβάζοντας το ποστ σου, <<δείχνουν>> κάπως όλα τα πολύ σωστά που έγραψες πριν. Και η λέξη μπάτσος όπως και να το κάνουμε είναι κάπως (εγώ θα την άλλαζα). Και εγώ πολλές φορές, αφού την έχω <<φάει>>, λέω τον έτσι τον κε--τά κλπ κλπ όχι μόνο με αστυνομικό αλλά και γενικότερα με άλλους υπαλλήλους. Αλλά έπειτα σκέφτομαι ότι πολλές φορές δεν φταίνε αυτοί.
Ξέχασε το, ρίξε 2 γκαζιές και πες να έχουμε την υγειά μας. Άλλωστε τα τοπ μόντελ να ξέρεις έχουν και τέτοια προβλήματα... τους μιλάνε κάπως οι άλλοι, γιατί τους ζηλεύουν και λίγο .

Last edited by kostas_366; 26-02-2010 at 17:52.
Reply With Quote