Απάντηση: Η λίστα των συλληφθέντων
εγω εξαρχης ηθελα να προωθησω τα νεα για να ξερουν οι φιλοι εδω μεσα. αλλα αφου κυριαρχει η αποψη "ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτουν ενοχοι" κτλ, τοτε δεν θα υπηρχε προβλημα απο τους εκαστωτε γονεις αν ηταν τα παιδια μασ στον ιδιο χωρο μαζι τους, ετσι?!? στο κατω-κατψ, ολοι ανθρωποι ειμαστε κτλ, σωστα?!?!
εγω που τα θεωρω αυτα τα ζωα ηδη για κρεμασμα, ετσι κ τα εβλεπα κοντα στα παιδια μου θα τα εσφαζα.
οποιος ειναι πιο κουλ κ φιλελευθερος κ του στυλ "ας περιμενουμε την δικαιοσυνη μετα απο 3-4 χρονια να τους καταδικασει", αν πχ εγω ημουν ενας απο αυτους ασ με καλουσε σπιτι του να μου γνωρισει την οικογενεια του κ θα βλεπαμε αν θα συμμεριζονταν ακομα τις αποψεις τους περι "πιθανων υποπτων"...
ρε δεν παμε καλα.....
Υ>Γ 1. για τα ελλιξνικα μου, αλλα ειμαι μεταναστης κ τωρα τα μαθαινω.
Υ>Γ 2. για το νικνειμ μου, ειχα πει στον λεοντοκαρδο, οτι αν υπηρχε προμπλεμ να με σουταρε απο το φορουν. ετσι με ξερουν 2-3 ανθρωποι κ δεν μπορουσα να το αλλαζω... ειμαι κ εγω αθψος μεχρι να βρεθω ενοχος!!
κ κατι τελευταιο γιατι δεν περιμενα τετοια κατασταση στο ζητημα. οι τυποι πηδανε παιδια, δεν κανουν ληστειες. οικτο κ "αθωοι μεχρι αποδειξεως αντιθετου", σε εμενα δεν υπαρχει...
|