Απάντηση: Η λίστα των συλληφθέντων
Δεν είδα κανέναν να διαφωνεί οτι η παιδοφιλία είναι από τα πιό άθλια αδικήματα. Το αντίθετο μάλιστα.
Όμως τι προτείνει ο psyxanwmalos για να καταλάβουμε?
Δημοσιοποιεί τα ονόματα κάποιων που είναι ύποπτοι για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού δίχως αναφορά στην πηγή που δημοσιεύει τα ονόματα (εγώ δέχομαι οτι είναι σωστή η λίστα) και ο ίδιος χρησιμοποιεί ..ψευδώνυμο, όμως με ποιό σκοπό?
Να τους αποφεύγουμε? να τους τιμωρήσουμε πριν από την δικαιοσύνη? να τιμωρήσουμε και όλη την οικογένειά τους έτσι? κι αν κάποιος δεν είναι ένοχος?
Φαντάζεστε τι ιστορία ανοίγει έτσι? αν εγώ θεωρώ εξίσου σοβαρό αδίκημα την εμπορία ναρκωτικών να δημοσιοποιώ τα ονόματα και αυτών? και μάλιστα ανώνυμα? και μετά?...
Πρέπει να γίνει πιό γρήγορη και πιό αποτελεσματική η δικαιοσύνη. Σε κάποια αδικήματα να γίνει και πιο αυστηρή (όπως η παιδοφιλία και η εμπορία ναρκωτικών).
Αλλά είναι άλλο πράγμα να κάνουμε εμείς τους δικαστές και σερίφηδες και μάλιστα ανώνυμα. Αν θέλει ας το κάνει με την υπογραφή του από κάτω όποιος νομίζει.
Με αφορμή το οποιοδήποτε κακούργημα δεν μπορούμε να γίνουμε χειρότεροι από αυτούς που το διέπραξαν.
Οσο για τη γλώσσα δεν με απασχολεί. Τα γραφόμενα σχολιάζουμε και όχι την ορθογραφία, ειδικά μάλιστα αν είναι ο άνθρωπος ομογενής.
Το ψευδώνυμο του καθενός δεν μας αφορά αν δεν είναι προσβλητικό και δεν μας χρειάζεται administrator για να το επιβλέψει κι αυτό.
Last edited by Carduelis; 28-02-2010 at 20:49.
|