Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ρε Κωστα, γιατι μπηκες σε τοσο κοπο και τοσα ΕΞΟΔΑ? Το νουμερο του να μου εστελνες θα το ειχες στην Πατρα με το ΚΤΕΛ στην μιση τιμη!!!!!! Παναγιωτοπουλος (ρουλεμαν καμια σχεση με BMW) στην Σερρών!! Οτι ρουλεμαν θέλεις απο οποια μαρκα θέλεις!!!!!
|
γιώργη είσαι μάγος φυλής που δεν εντασσεσαι σε συγκεκριμένη φυλή, που ξέρεις τα ξόρκια και τις τοποθεσίες από τα ριζοβότανα, που δίνεις λύσεις και κάνεις τα σιδερένια άλογα να σιγογουργουρίζουν ευχαριστημένα
όσο κι αν έψαξα σε sites με ρουλεμάν και κοιτώντας καταλόγους από τιε γνωστές εταιρείες δεν βρήκα πουθενά το συγκεκριμένο, άρα αν μπορέσουμε να βρούμε σε κατάστ5ημα, ευχαρίστως να περάσω να το πάρω μιας και πεινάνε για ρουλεμάν άλλα 3-4 κιβώρια φίλων, μαζί με το δικό μου
και αυτό φίλε το μεγαλείο, να ψάχνεις και να τρέχεις και να μπαίνεις σε κόπο για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή-φίλο, όχι μόνο να του υποδείξεις την άκρη, αλλά να μπείς στον κόπο και να του το φτάσεις στην πόρτα
μου άρεσε η διευκρίνηση(όχι Bmw)!!!
όσο για τον ντοκτορ, να τον έχετε στα πούπουλα, γιατί εκτός από το κέφι να γράφει και να ασχολείται με το άθλημα και με την ουσιαστική πλευρά του μοτοσυκλετισμού που δεν είναι άλλη από την κ@yλ@ του να πάς ένα ταξίδι, να τραβήξεις δυο τρείς δεκαπέντε χιλιάδες φωτό και πιείς τον νείλο του τσίπουρου, έχει τον sakis των κολλήσεων, σκέτο λαικό ήρωα στα μουράγια του κερατσινίου και του σκαραμαγκά
για το συγκεκριμένο πόνημα φιλαράκο nodi, αν τα καταφέρω και το φορμάρω το κιβώτιο να καταπίνει αδιαμαρτύρητα τις εντολές μου στην αλλαγή ταχυτήτων, θα έχει λυθεί αυτομάτως το όποιο θέμα μου και η όποια διαφορά μου με την εν λόγω εταιρεία μοτοσυκλετών
οι διαστάσεις και ο κωδικός γιώργη έχουν ως εξής:
sco3a59 (lu)
ή
17*59*20
clean bearing type ή αλλιώς σφραγισμένου μετά πλαστικής τάπας
υγρ. ποτέ δεν τοποθετούμε όζον στα ρουλεμάν, γιατί σύμφωνα με έγκυρες τηλεοπτικές μεθυσμένες πηγές, το όζον προκαλει διέγερση στις μπίλιες και πριαπισμό στον άξονά τους. ενώ για τις splines, δεν λέω τίποτα, η μεγάλη ανατριχίλα είναι το πιο πιθανό σενάριο για δαύτες!!!!!!!!!!!!!!!!!