Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lostre7
μπραβο ρε φιλε.... κατι τυποι σαν εσενα δινουν ζωη και πνευμα σε εργαλεια σαν αυτο που εχουν γραψει τη δικια τους ιστορια!!!!! να την χαιρεσαι και να την κρατησεις ετσι ομορφη!!!!! θα με ενδιεφερε ισως μια τιμη αγορας αν δεν σου ειναι δυσκολο εστω και σε π.μ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!
|
Σιγά το δύσκολο!
Λοιπόν, τα μονοκύλινδρα R25, R26 - εννοείται με χαρτιά και ίδιους αριθμούς πλαισίου κινητήρα - ξεκινάνε από 3.000€ σε ψιλοχάλια κατάσταση και ένα original σωστά ανακατασκευασμένο, χωρίς "μαϊμούδες" πάνω του, θα φτάσει τις 8.000. Αυτό που βλέπεις, ήταν στα 6.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από cm246
Φιλε κουκλάρα η μηχανή να είσαι γερος να την χαίρεσαι και να την φροντίζεις. Η μηχανή μήπως ήταν της Αστυνομίας ? ρωτάω μιας και έχει το κουτάκι πάνω στο τεπόζιτο της μηχανής για να μπαίνει ο ασύρματος όπως και η δικια μου..... αν και πολύ νεότερο μοντέλο! Και μιας που λέτε για γνωστό μάστορα....ποιον εννοείτε? μιας και σκέφτομαι να κατεβάσω την Ursula στην Ελλάδα και θα χρειαστεί γενικό ρετουσάρισμα.
|
Φίλε μου δεν έχω πληροφορία αν ήταν της αστυνομίας. Το τεπόζιτό της είναι το original που είχε από το 56 πάνω της. Δεν είναι τεπόζιτο αστυνομίας, αλλά το στάνταρ. Αυτό το "κουτάκι" που βλέπεις επάνω του, είναι το κουτάκι που είχαν τότε όλα τα BMW και είναι ένα ντουλαπάκι για τα εργαλεία της και ότι άλλο θέλεις.
Ο μάστορας που πηγαίνω είναι αυτός που έφτιαξε αυτό
εδώ. Του τηλεφωνείς και τον ρωτάς ότι θέλεις.