Απάντηση: ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? ΝΑΙ...Η ΟΧΙ??
Όπως πάντα η κάθε κυβέρνηση κάνει την τρίχα τριχιά για να πανικοβάλει και αποπροσανατολίσει ως συνήθως τον Έλληνα για να μην εναντιωθεί σε όποιο κατακέφαλο του ρίξει.
Απ'ότι βλέπω εδώ και χρόνια το πετυχαίνουν όπως κι εφέτος........έτσι να προσωποποιείτε την κάθε βλακεία που γίνεται,να γίνεστε θύματα του κάθε πολιτικού ώστε να βρίζετε τον προηγούμενο,να ψηφίζετε τον επόμενο και μετά να ξαναβρίζετε την επιλογή σας.
Κύριοι αν και επαναλαμβάνομαι,θεωρώ ότι η μεγαλύτερη μήνυση και καταδίκη που μπορεί να κάνει κανείς είναι την ώρα της κάλπης,όλα τ'άλλα είναι για να γίνονται συζητήσεις και μια τρύπα στο νερό.
Εδώ και χρόνια ήθελα να ήξερα δεν βλέπετε ότι κάποιοι (μεγαλοβιομήχανοι,πολιτικοί,δημοσιογράφοι,αθλητές,ηθοποιοί,γιατροί,δικηγόροι κτλ) κερδοσκοπούν εις βάρος μας??
Βλέπω απεργίες και ιστορίες γι'αγρίους που αποσκοπούν σε προσωπικά ωφέλη διαφόρων καρεκλοκένταυρων.
Αν λειτουργούσαμε σαν σύνολο και π.χ. υπήρχε μια συννενόηση να μην βάζουμε βενζίνη για ένα μήνα σε συγκεκριμένα πρατήρια (και όχι να γεμίζουμε από την προηγούμενη) δύο μεγάλων εταιρειών,τότε θα βλέπαμε αν περνούσε κάποιο μήνυμα.
Όπως το παραπάνω παράδειγμα έτσι και για άλλα θέματα.....
Όσο λειτουργούμε σαν μονάδες θα μας χορεύουν και θα λέμε κι ευχαριστώ.......
Πάντα φιλικά,η προσωπική μου άποψη.
|