Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos
Φίλε Γιώργο κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ο ψηφοφόρος ότι το μαύρο και η αποχή είναι ΕΠΙΛΟΓΗ,αν πηγαίνουμε με το σκεπτικό ότι κάπου πρέπει να το ρίξω γιατί πρέπει να ελπίζω,καληνύχτα.Έτσι θεωρώ περνάνε τα μηνύματα που στο φινάλε δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ ο λαός,όλα τα άλλα τα έχει φάει στη μάπα.
|
Όταν ένα κόμα θέλει ένα ποσοστό για να γίνει κυβέρνηση, το ποσοστό μετράει και με λιγότερους ψηφοφόρους. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
Η αποχή, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν βγάζει πουθενά. Απλά δεν θα είναι κυβέρνηση, αυτός που θέλει ο λαός. Στην Αμερική το 25% έκανε κυβερνήτη. Ο 1 στους 4 ψήφιζε. Μπορεί οι άλλοι 3 να ήθελαν κάτι άλλο, αλλά δεν εκφραζόταν αυτό, μέσα από την ψήφο τους. Η απόχή <<έδινε το δικαίωμα>> να βγάζει κυβέρνηση το 25%.
Τώρα τι να κάνεις? Πιστεύω ότι βάση τα θέλω σου πάντα, την κουλτούρα σου, την οικονομική και κοινωνική σου κατάσταση, πρέπει να πάρεις μιαν απόφαση.