Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366
Όταν ένα κόμα θέλει ένα ποσοστό για να γίνει κυβέρνηση, το ποσοστό μετράει και με λιγότερους ψηφοφόρους. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
Η αποχή, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν βγάζει πουθενά. Απλά δεν θα είναι κυβέρνηση, αυτός που θέλει ο λαός. Στην Αμερική το 25% έκανε κυβερνήτη. Ο 1 στους 4 ψήφιζε. Μπορεί οι άλλοι 3 να ήθελαν κάτι άλλο, αλλά δεν εκφραζόταν αυτό, μέσα από την ψήφο τους. Η απόχή <<έδινε το δικαίωμα>> να βγάζει κυβέρνηση το 25%.
Τώρα τι να κάνεις? Πιστεύω ότι βάση τα θέλω σου πάντα, την κουλτούρα σου, την οικονομική και κοινωνική σου κατάσταση, πρέπει να πάρεις μιαν απόφαση.
|
Αν φτάσουμε σε ένα επίπεδο που κυβέρνηση βγάζει το 25%,πίστεψέ με το μήνυμα που θα περάσει θα είναι πολύ δυνατό........εύκολα το 75% περνάει κάποια μηνύματα.
Αν πραγματικά ο ψηφοφόρος θέλει κάπου να ελπίζει γιατί δεν επιλέγει κάποιο από τα μικρότερα κόμματα??Γιατί απλά ξέρει ότι δεν θα βγει και δεν θα μπορεί να υπολογίσει σε ρουσφέτι.
Δηλαδή μετά από 30 χρόνια με Παπανδρέου και Καραμανλή που έχουν στην ουσία κοινές απόψεις που δεν γνωρίζει καν ο λαός,τι περιμένουν??
Αντιπολίτευση εδώ και χρόνια δεν υπάρχει,το μόνο που κάνει το κάθε κόμμα είναι να διαψεύδει και να κατηγορεί τις αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης,χωρίς πρόταση.
Στο φινάλε το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ψηφίζει κάποιον γιατί ελπίζει ότι θα βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο και θα έρθει η στιγμή που θα απολαμβάνει τη ''σύνταξή'' του????
Γιατί ο Έλληνας εθελοτυφλεί????