View Single Post
Παλιό 04-03-2010, 09:30
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
Προεπιλογή Απάντηση: Τελικα τα F650 & 800 GS εχουν προβλήματα?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από plinakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω,

αυτο με την επαναφορα του γκαζιου λυθηκε?
ναι λύθηκε. Μετατόπισαν απλά τους διακόπτες λίγο και δεν ακουμπάνε στο γκάζι.Το απαράδεκτο είναι ότι στην αντιπροσωπεία που την αγόρασα δεν το κατάλαβαν οταν πήγα για άλλο θεμα και την οδηγησε ο υπευθυνος του συνεργείου.Εκεί που μου το έφτιαξαν μου είπαν ότι το πρόβλημα υπήρχε και χωρίς να θερμανθούν τα grip.
Μόνο μας βάζουν χαρτιά να υπογράψουμε με την αγορά ότι δήθεν έγινε ο έλεγχος καλής λειτουργίας της μηχανής.
Μπορεί να είναι αντιπρόσωποι γερμανικής εταιρίας αλλά την ελληνική νοοτροπία δεν την αποβάλουν.Μάλιστα όταν στην αντιπροσωπεία που την αγόρασα μετά τους είπα ότι είναι απαράδεκτο να παραδίδουν έτσι καινούρια μηχανή ο ιδιοκτήτης μου έκανε τον έξυπνο ότι αποκλείεται να είναι έτσι γιατί ο υπεύθυνος του είναι άριστος.
Η γνώμη μου είναι ότι ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές πρέπει να απομονώνουμε τους κακούς αντιπροσώπους γιατί σαν αγοραστές έχουμε αυτό το δικαίωμα και πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε.Για άλλη μια φορά ένας κακός αντιπρόσωπος μπορεί να χαλάσει το καλό όνομα μιας σοβαρής εταιρίας.
Επειδή όπως αναφέρθηκε και από άλλον στο forum η μηχανή όπως και το αυτοκίνητο είναι και θέμα τύχης αν σου βγάλει πολλά προβλήματα ή όχι.Το θέμα όμως είναι να μπορούν να τα φτιάξουν
Reply With Quote