Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71
Μέχρι τώρα η BMW έπαιζε σχεδόν μόνη της με το 1200 GS στην κατηγορία και σάρωνε. Και ξαφνικά γέμισε ο τόπος με ανταγωνιστές: STELVIO, GRANPASSO, MULTISTRADA, TENERE και τώρα διαβάζω από σας ότι ακολουθούν και οι λοιποί γιαπωνέζοι.
Λοιπόν, το GS θα συνεχίσει να σαρώνει. Να μην πω ότι θα πουλάει περισσότερο αν όλοι αυτοί που αρχίζουν να εμπλέκονται με την κατηγορία στρέψουν την προσοχή του κόσμου σε αυτή την κατηγορία μηχανών.
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα παιδιά. Το κοιτάς και το ερωτεύεσαι. Ανεβαίνεις επάνω και δε θέλεις να κατέβεις. Το πας στην πόλη σαν παπί. Στρίβεις με τα γόνατα στο οδόστρωμα. Οδηγείς 10 ώρες, κατεβαίνεις και μετά από λίγο σου λείπει. Χώμα, άσφαλτος, μονός, διπλός όπως και να το καβαλήσεις είναι απόλαυση. Τι να λέμε τώρα.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ευλογημένα. Ένα από αυτά είναι το BMW 1200 GS τελεία και παύλα.
|
Έγραψες κάτι αληθές και αυτονόητο για όσους έχουν καβαλήσει την GS.
Είναι δύσκολο να το παραδεχτούν όλοι όσοι όμως την έχουν καβαλήσει, για προσωπικούς λόγους ο καθένας, που μόνο αυτός ξέρει και οι περισσότεροι υποψιαζόμαστε.
Το μηχανάκι για αυτούς που ξέρουν από μηχανές, είναι απόλαυση, ψυχοθεραπεία, ικανοποίηση, όπως θες πέστο!