09-03-2010, 10:55
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sansiro.sugata
Παιδια καλημερα σε ολους , ελπιζω και ευχομαι το Thread να μην εχει κουρασει!
Αυτην την εβδομαδα θα την παω στον "Π" , και θα μαθουμε.
Μου ειπε οτι πρωτα θα την παω εκει (χωρις ραντεβου), θα την παει βολτα , για 1 ωρα ελεγχος και μετα αλλο ραντεβου να κανει εργασιες στη μηχανη.
Εγω παρατηρω τα εξης -- Δυστηχωςν δεν μπορω να ξεχωρισω τι ειναι η ιδεα μου και τι συμβαινει πραγματικα.
1 -- Καιει πολυ (Το νεο της ημερας χαχα!!)
2 -- Δεν εχει μπαμ να φυγει (Δεν περιμενω να συμεριφερεται σαν GSXR-1100R , αλλα δεν "φευγει")
3 -- Οταν την πηρα στα χερια μου , ειχε "μπαμ" , δηλαδη φοβοσουν να ανοιξεις γκαζι , γιατι η μηχανη εφευγε! , μολις την πηρα απο το Service , "χαθηκαν" ολοι οι παραξενοι μεταλλικοι θορυβοι που ειχε , αλλα επεσε δραματικα και το "μπαμ"
Αυτα παιδια , ευελπιστω να ειναι απλως μια ρυθμιση , και οταν την παρω απο τον "Π" , να εχει και "Μπαμ" και σωστη καταναλωση
Θα σας κρατω ενημερους!!
|
ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙς μπορει να ειναι καποιος αισθητηρας!!! Σε αυτες τις περιπτωσεις, οπως την περιγραφεις, αλλα χωρις να ειναι και ο κανονας!! Υπαρχουν τοοοοσοι άλλοι αισθητηρες που μπορει να σου κανουν αυτα τα συμπτωματα που μονον το διαγνωστικο οργανο της BMW θα σου δωσει απαντηση, αν ειναι αισθητηρας!!!
Συνηθως ειναι το ΤΡS (throttle position sensor) αλλα υπαρχουν και τοοοσοι άλλοι αισθητηρες που μπορει να δωσουν τετοια ¨η παρομοια συμπτωματα που μονον το διαγνωστικο οργανο της BMW μπορει να σου δωσει απαντησεις!!
Καλη τυχη, θα σου χρειαστει αν ειναι κατι απο τα παραπανω και δεν εισαι στην εγγυηση!!!!
Για παραδειγμα, αν ειχες Βαραντερο ησουν εκτος εγγυησης και ηταν το TPS θα χρειαζοσουν 1400ε!!! Ναι καλα ακουσες......1400ε!! Μα για εναν αισθητηρα τοοοοσα λεφτα? φυσικα αφου ειναι ενσψματωμενος μεσα στο σωμα γκαζιου και η χοντα δεν το δινει μονο του παρα μονον ολο μαζι το σωμα!!!!!
Οποταν αν κρινω οτι ενας ρελες BMW στοιχιζει 130ε(!!!)........καλη τυχη!!!!!
|