View Single Post
Παλιό 11-03-2010, 10:33
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Χρηματιστηριακές επενδύσεις - Τραπεζικός κλάδος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παντως και οι εταιρειες που εχω δουλεψει το 80% των αποθεματικων τους το επενδυαν και επενδυουν σε ομολογα, ειναι η πιο ασφαλης επενδυση με μικρη αποδοση ομως αλλα σιγουρη!!

Ρε Γιώργο, μέσα έξω μέσα έξω - δεν σε έχουν φάει τα έξοδα 0,35 η συναλλαγή;
Οχι γιατι παιζω με 8-9000 κομματια!!!
Και το ''καθημερινο'' που ανεφερα ηταν εν ειδη υπερβολης διοτι δεν εχω τοσο χρονο να το κανω!! Εξ άλλου ''παιζω'' απο το κομπιουτερ της εργασιας μου!!!!! Παντως 10-15 κινησεις τον μηνα τις κανω!!! Πριν 2 εβδομαδες ειχα παρει ΕΤΕ στα 13,5ε (1000 κομματια) εχθες τις εδωσα στα 16ε και κατι ευρο ξεροντας και περιμενοντας αυτο που εγραψες παραπανω περι αυξομειωσεων!! +2500 μειον 0,35%(8,75ε) σε 5 εργασιμες δεν ειναι κι ασχημα?

Η HSBC (ειμαι πελατης απο το 1989 οταν ακομα ηταν barclays) πριν 2,5 χρονια με κρεμασε με την υπεραποδοση που ειχαν τα

HGIF CHINESE EQUITY CLASS EC (EUR)
HGIF INDIAN EQUITY CLASS EC (EUR
)
τα οποια στην συνεχεια κατακρημνηστικαν, χωρις να με ειδοποιησει κανεις απο την τραπεζα την χρηματιστηριακη της οποιας χρησιμοποιουσα, χανοντας 22,000ε μεσα σε 10 μηνες!! κι ετσι δεν ξαναεπαιξα μαζι τους!!! Τωρα με την Alpha trade ειναι διαφορετικα τα πραγματα!Εχω υπερκαλυψει κι αυτα τα 22,000!

Last edited by GeorgeP; 11-03-2010 at 10:42.
Reply With Quote