11-03-2010, 11:49
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
και αυτοί που μέχρι τώρα ήταν με τα μούτρα στην δουλειά?τι θα κάνουνε δηλαδή,θα εξαυλωθούν??ή μήπως νομίζεις ότι όλοι μας κοιμόμαστε και τεμπελιάζουμε?
για μένα με μερικούς υπολογισμούς,ή άνοδος 2% του φ.π.α,αν μετακυλιστεί στα τιμολόγια αγορών απο τους μεγαλοπρομηθευτές,εργοστάσια ζωοτροφών,λιπασμάτων,ενέργεια,πετρέλαια κ.λ.π θα με επιβαρύνει με ένα κόστος της τάξης των 5.000 ευρώ! ετησίως.
και είμαι στον πρωτογενή τομέα!
αλλά δεν πειράζει!πίσω έχει η αχλάδα την ώρα...
και για το τι ακριβώς εννοώ,σε θέμα που ανεβαίνει σε λίγο.
|
Ναι εντάξει, και τι πρέπει να γινει δεν μου λες??? Εμενα ξερεις ποσο θα μου στοιχισει το 2% στον οικογενιακο μου προυπολογισμο? Με τις αγορες σε ειδη πρωτης αναγκης και με βαση το ετος 2009, ασφαλειες, σχολεια, πετρελαια, βενζινες ενα 1000-1500!!! Σε εσοδα 47000ε καθαρα και μετά φορων το 2% ειναι 940ε βαλε κατι απο εδω απο εκει να το παραπανω ποσο!! Ξερεις τι ειναι για μια οικογενεια 1000+ε παραπανω τον χρόνο? δηλαδη το 1/5 του δικου σου επαγγελματικου ΦΠΑ το οποιο εχεις και την δυνατοτητα συμψηφισμου και λογιστικης επιστροφης του!! Εγω τι δυνατοτητα εχω????? Αλλα και τι θες να κανω? λυση δεν εχω να προτινω, το να καθομαι και να γκρινιαζω, να απεργω και δεν ξερω κι εγω τι άλλο κακο θα μου/μας κανω κι οχι καλο!!!
Εσυ εχεις και την ψυχοφθόρο δυνατότητα να πας την επιχειρηση σου αλλου και να ζησεις καλυτερα, εγω????????
Μην βλεπουμε τι μας στοιχιζει εμας ΜΟΝΟΝ αλλα και τι στοιχιζουμε εμεις στους άλλους!!!! Το να εξακολουθουμε να κοιταζουμε ΜΟΝΟΝ την παρτη μας χωρις να νοιαζομαστε για το τι γινεται γυρω μας ηταν αυτο που μας οδηγησε εδω!!! Και ΟΛΟΙ συμβαλαμε σε αυτο, κι εγω με το να μην παιρνω αποδειξεις, κι εσυ τσοπανη (οχι εσενα προσωπικα) με το να εχεις 50 ζωα και να δηλωνεις 80 με την συνενοχη του κρατικου ελεγκτη για να περνεις τις επιδοτησεις, κι εσυ αγρότη που τα 1000στρ. τα εκανες 5000 παλι με την συμετοχη του Κρατικου ελεγκτη για να περνειςκι εσυ τις επιδοτησεις , κι εσυ, κι εσυ, κι εσυ..........
Και τωρα κλαιμε γιατι ενω μαζευαμε τοσο καιρο μας τα παιρνουν πισω!!!!! ξαναλεω.......ντροπη μας!!
|