View Single Post
Παλιό 11-03-2010, 21:11
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
Χίλια δίκια έχεις και δεν χρειάζεται συμβουλή ortho (δεν ξέρω και το όνομα σου)
απο την στιγμή που δεν αλλάζουμε νοοτροπία ως λαός,ας κάνουνε τουλάχιστον τα αυτονόητα οι κυρίοι της κυβέρνησης,τα αυτονόητα ρε παιδιά...
ας γίνουν αυτοί ευρωπαίοι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά,ας κάνουνε τους νόμους να τηρούνται,όχι 1-2 εβδομάδες και μετά ..κλάιν μάιν
ας κάνουν τους ελένχους,να χώσουν μέσα έστω και ένα λαμόγιο και ας προσπαθήσουν να εξαλείψουν αυτην την νοοτροπία.

εδώ ένας απλός νόμος περί τσιγάρου και είδατε τι έγινε.το ποστ πήγε κατευθείαν στα ανέκδοτα.έλεος!

πως θα πάρεις εσύ το θάρος ότι καλά κάνει και κόβεις την απόδειξη και ο άλλος που θα την πάρει να σου χαμογελάσει και να φύγει ικανοποιημένος,
αν δεν υπάρχει σύστημα...αν αδιαφορεί το κράτος και έχει βουτήξει σε αυτά τα μαύρα χάλια τους πολίτες του .
κάποτε, ακόμη και μια γαλική επανάσταση είχε στρατηγική
τωρα ειμαι μαζι σου...πολυ μαζι σου!!!! Δωσε μια ευκαιρια στους καινουριους!! Θα μου πεις οτι ηταν και πριν επανω ετουτοι εδω.......αληθεια ηταν επανω οι ιδιοι? Μηπως, λεω μηπως ισως κατι να αλλαξει απο εδω και στο εξης??? ας δωσουμε μια ευκαιρια!! παντως βηματα, εστω μικρα, γινονται!! αλοιμονο αν πηγαινες με μεγαλα βηματα να αλλαξεις 40 χρονων κατεστημενο, θα γινοταν επανασταση!!!! Και οταν και αν ορθοποδησει αυτη η χωρα θα ερθει και η αναοτυξη, θα ξαναξοδεψουμε εμεις οι ''πελατες'' αλλα ποτε οπως πριν, δηλαδη.... δανειζομενοι και μη εχοντες να αποπληρωσουμε!!
Reply With Quote