Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
ανθρωπε μου τι ωραια που μιλας!!!!!! Ελπιζω να σε ακουσουν καποιοι!!! Εγω μαζι σου 1000%!!
Εισαι η λαμπρη εξαιρεση ολων αυτων που βριζουμε και καταριομαστε ολοι εμεις εδω μεσα!!! Και οι οποιοι, για όλους εμάς, ειναι υπευθυνοι για όλα τα δεινα αυτης της χωρας εκτος.............ημων!!!!!!!!
Ας δουμε επιτελους καταματα την αληθεια και ας σταματησουμε να βγαζουμε την ουρα μας εξω σε καθε δυσκολη στιγμη! Ας σταματησουν να φταινε ολοι οι άλλοι πλην ημων!!! Διότι οπως λεει και Κωστα ο Χατζης ''........αν δεν υπηρχαμε εμεις πως θα υπηρχανε οι άλλοι?????''
|
Μου αρέσει που τοποθετείστε λες και ο λαός δεν έχει σφίξει καθόλου το ζωνάρι ποτέ, και καλείται τώρα να το κάνει για να βγει από το αδιέξοδο η Ελλάδα.
Κύριοι επί σειρά ετών αυτό κάνει ο λαός,προσπαθεί να βγάλει από το αδιέξοδο τις πα@αριές των πολιτικών.Εσείς τώρα ανακαλύψατε τον τροχό????
Γιώργο ποια αρχή έκαναν οι πολιτικοί???Έχουν βγάλει τα κέρατά τους μέχρι τώρα από τη δική μου και τη δική σου τσέπη,έχουν φροντίσει για τη σύνταξή τους και μου κοπανάς τα 800 ευρώ που δήθεν έκοψαν??Πιστεύεις ότι δεν θα τα πάρουν από αλλού????
Αλλά να μου πεις θα το δούμε στο τέλος του χρόνου που θα κάνουν φορολογική δήλωση με λιγότερο εισόδημα και θα επικαλούνται το παραπάνω παραμύθι..............
Τελικά το τραβάει ο οργανισμός μας............