Σκασίματα στο κλείσιμο γκαζιού
Με μεγάλη μου χαρά παρέλαβα χτες το 12άρι και ξεκίνησα από Αθήνα την επιστροφή στο Αγρίνιο σε χαλαρούς ρυθμούς.
Είμαι στην Ε.Ο. με 6η και περίπου 4000rpm και κρατάω μεγάλη απόσταση από τον μπροστινό μου. Αυτός φρενάρει και εγώ κλείνω εντελώς το γκάζι χωρίς να πατήσω φρένο, για 1-2 sec.
Όταν άνοιξα ξανά το γκάζι, άκουσα 3-4 σκασίματα (δεν ξέρω από που) αλλά τα "ένιωσα" στο δεξί μου πόδι, εκεί που είναι ένα κολάρο. Έκανα δεξιά και... μου έσβησε. Καμία ένδειξη.
Βάζω πάλι μπροστά, φτάνω στην 6η και ξανακάνω μία δοκιμή. Κάνει πάλι το ίδιο αλλά με συμπλεκτάρισμα, κατέβασα ταχύτητα και έφυγε.
Μετά από μερικά χιλιόμετρα το δοκίμασα πάλι και δεν έγινε τίποτα.
Το μυαλό μου εμένα πηγαίνει σε κάποιο σκουπίδι στη βενζίνη, που όταν άνοιξα το γκάζι και άνοιξε η πεταλούδα και ζήτησε καύσιμο, αυτό το εμπόδισε και γι' αυτό έκανε τα σκασίματα και έσβησε.
Μπορεί να είναι κάτι άλλο, να ανησυχήσω ?
|