View Single Post
Παλιό 13-03-2010, 14:11
novo Ο/Η novo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Δροσια
Μoto: TRIUMPH TIGER 1050
Προεπιλογή Απάντηση: REV'IT Sand Jacket (ΤΗΝΧ MERKEL)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
στο revit.eu δεν υπάρχει....

εδώ θα το δείτε..
και εγώ, εδώ το είδα γιατί από κοντά δεν μου θύμιζε κάτι...
http://www.webbikeworld.com/r2/rev-it/sand-jacket/

και φυσικά επιλέξτε ... fc-moto.com
(ελπίζω να διαβάζεις το post ανεγκέφαλε Ελληνα έμπορε που δεν ήθελες να μου πουλήσεις το Off Track DAKAR στη τιμή που μου το εδωσε ο Γερμανός, δεν ήθελες να μειώσεις το κέρδος σου, θέλω να ξέρω τους τελευταίους μήνες πόσες μύγες θα βαράς, εκεί στη Βουλιαγμένης είναι άνοιγμα...θα έχει πολλές. Έχασες και τη πώληση και τη κάθε μελλοντική μου αγορά ενώ ο Γερμανός 5.000 χλμ μακρια έκανε διαφήμιση το μαγαζί του και μάλιστα δεν θα το μάθει ποτέ... sorry για το off-topic)

Συγγνωμη αλλα εμενα το ιδιο μαλλον καταστημα εκει στη Βουλιγμενης μου εδωσε και το Cayene Pro Jacket αλλα και το Mistral παντελονι οσο τα δινει ο Γερμανος και χωρις να πληρωσω μεταφορικα διχως να τα παζαρεψω και διχως να χρειαστει να του πω ποσο τα πουλαγε ο Γερμανος.

Το Off Track jacket o Γερμανος αυτην την εποχη το σκοτωνει και οταν τον ρωτησα αν αυτα μπορουσε να μου τα δωσει τοσο οσο το FC- Moto o ανθρωπος μου ειπε πως δεν μπορουσε ν' ακολουθησει αυτες τις τιμες στο συγκεκριμενο προιον . Εμενα δεν μου φανηκε παραλογη η σταση του. Ισα ισα που αγορασα δυο προιοντα φθηνοτερα απ' οτι απ' το FC- Moto αν σκεφτεις οτι γλυτωσα τα μεταφορικα και ειχα και την ευκαιρια να τα δοκιμασω και να τα παρω αυτοστιγμη.

Για στειλε κι ενα μειλ στον Γερμανο και πες του οτι στην Ελλαδα τα βρισκω τοσο, μου τα στελνεις χωρις χρεωση για τα μεταφορικα για να τα παρω απο σενα να δουμε θα στα πουλησει κι αν οχι θα ειναι ο ανεγκεφαλος Γερμανος εμπορος?

Σημειωτεον οτι τις περισσοτερες αγορες μου τις κανω απ' εξω και πως στο εν' λογω καταστημα ψωνιζα πρωτη φορα. Απλα ο ανθρωπος μου φανηκε σουπερ επαγγελματιας και γι αυτο μετα απο μια βδομαδα ξαναγορασα απ' αυτον παλι σε σουπερ τιμες σε σχεση με το εξωτερικο. Δεν συμφωνω καθολου με τους χαρακτηρισμους σου ο ανεγκεφαλος Ελληνας εμπορος για μενα ειναι αριστος επαγγελματιας.

Απλα αναφερω και την δικια μου εμπειρια
Reply With Quote