View Single Post
Παλιό 13-03-2010, 18:15
novo Ο/Η novo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Δροσια
Μoto: TRIUMPH TIGER 1050
Προεπιλογή Απάντηση: REV'IT Sand Jacket (ΤΗΝΧ MERKEL)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν θέλω να φωτογραφίσω κανέναν έμπορο, είπα απλά που είναι το μαγαζί και όχι ποιός/ποιά είναι αυτός/αυτή που με εξυπηρέτησε...

και επίσης ...θυμίζω ότι ο Γερμανός μου έστειλε το καινούριο Off-track 2010 (sand jacket) χωρίς χρέωση...

Σαφως και το φωτογραφιζεις. Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο καταστημα στην Βουλιαγμενης που ν πουλαει Revit. Τουλαχιστον εγω δεν ξερω αλλο, ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος

Τ' οτι ο Γερμανος απο δικο του λαθος σου εστειλε το καινουριο μοντελο ενω σου ειχε πουλησει ειδος που δεν ειχε σε στοκ, παλι δεν εχει να κανει με το αν ο συγκεκριμενος καταστηματαρχης ειναι ανεγκεφαλος ή οχι

Επισης σου ξαναρωταω αν ζητησεις απ' τον Γερμανο να σου πουλησει ενα ρουχο του οσο το βρισκεις στην Ελλαδα θα το κανει? Κι αν οχι θα βγεις ετσι ελαφρα την καρδία και θα τον κατηγορεις στα διαφορα forum οτι σου πουλαει καποιο ειδος 50 ευρω ακριβοτερ απ' οτι καποιος Ελληνας και θα τον λες ανεγκεφαλο?

Οι αποδειξεις των ρουχων που αγορασα ειναι στην διαθεση σου για την ακριβεια των οσων εγραψα. Επισης επαναλαμβανω πως ουτε παζαρια εκανα (λογω του οτι απ' την αρχη μου τα εδινε σε πιο συμφερουσα τιμη απ' το FC-Moto) ουτε τον ειχα ξαναδει τον ανθρωπο ποτε στην ζωη μου.

Ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα τοσο ευκολα, κι επειδη εχουμε συνηθισει μονο αρνητικα να γραφουμε και να κατηγορουμε, ενιωσα την αναγκη να γραψω κι εγω μια πολυ θετικη εμπειρια που ειχα απ' το εν λογω καταστημα
Reply With Quote