View Single Post
Παλιό 14-03-2010, 22:21
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: Διήμερη εκδρομή στο Ταίναρο 24/25 Απριλίου 2010

.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

1. Michael Chatzilias ----> Μονός

2. GeorgeP ---------------> Διπλός (Σπίτι)

3. Frits -----------------> Διπλός

4. NGS -------------------> Μονός (σε camping)

5. Black Shadow ----------> ???

6. Boxer -----------------> ???

7. S.T. ------------------> ???

8. Carduelis -------------> Μονός

9. HAWK_46 ---------------> ???

10.Mario -----------------> Διπλός

.

Γειά σας παιδιά,

Με βάσει τους παραπάνω συμμετέχοντες στο ταξίδι μας στο Ταίναρο, έχω κάνει μια έρευνα αγοράς για να βρούμε φτηνό και αξιοπρεπές ξενοδοχείο με πρωινό.

Είμαστε 10 μοτοσυκλέτες, οι 3 από εμάς θα είναι διπλοί, ένας διπλός θα μείνει σε σπίτι και ένας μονός θα μείνει σε camping. Έχουμε δηλαδή σύνολο 6 solo (μονόκλινα) και 2 διπλοί (δίκλινα).

Βρήκα 60 Ευρώ το δίκλινο με πρωινό continental και 40 Ευρώ το μονόκλινο με πρωινό continental. Το ξενοδοχείο είναι το Γερολιμένας Hotel στην παραλία του Γερολιμένα, το πέτρινο τμήμα του (στους πύργους, όχι στα δωμάτια), στο ακόλουθο link:
Ξενοδοχείο Ο ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και εστιατόριο ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Τα δωμάτια έχουν όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να είμαστε άνετοι και ξεκούραστοι.

Ελπίζω να σας ικανοποιεί η διαμονή και η τιμή. Έχω κάνει pre booking, δεν έχω δεσμευτεί, οπότε εάν δεν σας ικανοποιεί ενημερώστε με για να συνεχίσω το ψάξιμο αλλού.

Κάποιοι από εσάς ίσως να το ξέρουν, επίσης να ξέρουν τις αποστάσεις από το Ταίναρο και τα υπόλοιπα μέρη.

Εάν είμαστε οκ με τα παραπάνω, προχωρώ και στην πρόταση για την διαδρομή που θα καλύψουμε.
Reply With Quote