15-03-2010, 14:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos
Μου αρέσει που τοποθετείστε λες και ο λαός δεν έχει σφίξει καθόλου το ζωνάρι ποτέ, και καλείται τώρα να το κάνει για να βγει από το αδιέξοδο η Ελλάδα.
|
απο το 1975 εφαρμοζεται η ''λιτοτητα'' στην Ελλαδα αλλα σε ηπιες μορφες!! Περασαν απαρατηρητα σχεδον αυτα τα χρόνια λογω του οτι η ''λιτοτης'' ηταν της ταξης ''δεν θα φας Κε GeorgeP 5 πιατα φαι σημερα αλλα 3!!''
Απόσπασμα:
Κύριοι επί σειρά ετών αυτό κάνει ο λαός,προσπαθεί να βγάλει από το αδιέξοδο τις πα@αριές των πολιτικών.Εσείς τώρα ανακαλύψατε τον τροχό????
|
Εεεε, τωρα τα παραλες!!! το 1981 ο Κωνσταντινος Καραμανλης παρεδωσε στον Α. Παπανδρεου πλεονασματικα ταμεια παρα την Χουντα του 1967-1973!! Η χωρα χρωσταγε το 25% του ΑΕΠ της!!Δηλαδη ειχε πραγματικο ελλειμα μολις 2,5%!! Το 1990 ο Α. Παπανδρεου παρεδωσε στον καντεμη Μητσοτακη πλεονασματικα και παλι ταμεια αλλα τωρα η χωρα χρωστουσε το 50% του ΑΕΠ της δηλαδη 5% ελλειμα!
Ο γκαντεμης παρεδωσε στον Α. Παπανδρεου το 1993 με 98% του ΑΕΠ δημοσιο χρεος!!!!!
Το 2004 ο Σημιτης παρεδωσε στον Κ. Καραμανλη τον νεωτερο με χρεος 75% του ΑΕΠ (7,5% ελλειμα), αν θυμαστε και τοτε λιτοτητα ειχαμε αυξηση ΦΠΑ και εμμεσων φορων!!!
μεχρις εδω τι φταινε οι Πολιτικοι για την κατασταση εξαιρουμενου του γκαντέμη βεβαια!!!!!??????
Ναι τρωγανε οπως παντα εξαλλου αλλα συγκρατημενα!!!!!!
Το 2009 το χρεος ειχε φτασει το 130% του ΑΕΠ δηλαδη 13% ελλειμα!!
Απόσπασμα:
Γιώργο ποια αρχή έκαναν οι πολιτικοί???Έχουν βγάλει τα κέρατά τους μέχρι τώρα από τη δική μου και τη δική σου τσέπη,έχουν φροντίσει για τη σύνταξή τους και μου κοπανάς τα 800 ευρώ που δήθεν έκοψαν??Πιστεύεις ότι δεν θα τα πάρουν από αλλού????
Αλλά να μου πεις θα το δούμε στο τέλος του χρόνου που θα κάνουν φορολογική δήλωση με λιγότερο εισόδημα και θα επικαλούνται το παραπάνω παραμύθι..............
Τελικά το τραβάει ο οργανισμός μας............
|
-800ε απο την βουλευτικη αποζημιωση
-12% απο ολα τα επιδοματα μεχρι 1000ε και
-17% απο ολα τα επιδοματα απο 1001 και πανω!!!
Οταν λες θα τα παρουν απο την δικια μας τσεπη τι εννοεις? οτι δηλαδη αυξανουν τους φορους (εμμεσους και μη) κι ενα ποσοστο αυτων με καποιο μαγικο τρόπο καταληγει στις τσεπες των 300?????
Ελπιζω πως οχι δεν το νομιζεις αυτό!!!
Και πρωτου κλεισω το ποστ αυτο, εφοσον για ολα φταινε οι Πολιτικοι και το κεφαλαιο και ολοι οι άλλοι αλλα κανενας απο εμας, για να μας πουν τα μελη αυτου του φορουμ που ειναι ελευθεροι επαγγελματιες απο σουβλατζηδες μεχρι ασφαλιστες, απο εμπορους αυτοκινητων μεχρι βεζιναδες, απο γιατρους μεχρι υδραυλικους κ.λ.π. τι γινεται στον κλαδο τους και ποσοι κοβουν αποδειξεις σε καθε συναλλαγη, ποσοι επιλλεκτικα και ποσοι απο ΠΟΤΕ μεχρι καποιες φορες!!!!
Αντε να σας δω!!!
Σημ. Ηθελα να 'ξερα οταν παω στο βενζιναδικο και βαζω βενζινη στο αυτοκινητο της εταιρειας και κοβω τιμολογιο γιατι με ρωτάει ο καθε βενζινας ''τι ποσό θελεις να σου βαλω?'' εννοωντας παντα παραπανω?? απο που βγαινουν αυτα τα παραπανισια 20,30ε???? Για πεστε μου!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 15-03-2010 at 14:50.
|