View Single Post
Παλιό 16-03-2010, 22:10
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι όμως είναι.....όλα τα κομματόσκυλα που ελπίζουν σε ρουσφέτι................άντε βρε Έλληνες μετά από χρόνια ρεμούλας και κλεψιάς καιρός είναι να ζοριστείτε για τη χώρα για να μπορέσουν οι πολιτικοί να τα βγάλουν πέρα......πολλά φάγαμε,καιρός να δώσουμε κάτι στους πολιτικούς....κάποια στιγμή θα διοριστείτε όλοι στο δημόσιο.
αν απαξιωνουμε τον καθενα που γινεται πρωθυπουργος τοτε μια ζωη θα τα ακουμπαμε και θα μας τον ακουμπανε!!!!

Εγω απο την πλευρα μου παντα θα ελπιζω, ειναι η φυση μου τετοια!!!!!

Στιο κατω κατω ειναι η πρωτη φορα που απεργοι οι οποιοι εκελισαν τις Εθνικες οδους, το κεντρο της Αθηνας, παρελυσαν το κρατος και τους εισπρακτικους κι ελεκτικους του μηχανισμους δεν πηραν φραγκο τσακιστό!!!!!!
Ειναι ενα μεγαλο, τεραστιο βημα αυτο προς το καλυτερο νομιζω!

Η βουλη εδωσε πρωτη το παραδειγμα και κανεις απο τους εργαζομενους σε αυτην (1000+ υπαλληλους εχουν) δεν απηργησε!! Εν αντιθεση με τους άλλους που ενω διεκδικουσαν και επαιρναν, με οπλο την απεργια φυσικα, σε βαρος των υπολοιπων που ειχαν το θρασος να κατεβουν στους δρόμους να απαιτησουν τι? Την μη επιστροφη μερους των αδικαιολογητως αυξηθεντων επιδοματων τους!!! να απαιτησουν αυτοι να περνουν τους αυξημενους μισθους τουςκαι να καθονται σε μια καρεκλα χωρις να κανουν τιποτε (οχι ολοι) ενω αλλοι με πτυχια εξαναγκαζονται σε εργασια stage των 400ε,¨η στην καλυτερη στον ιδιωτικο τομεα με 700ε και το ανεργιας να παραμενει στα 400ε κι εναν χρόνο μονον!! γιαυτο απηργησαν και απεργουν αυτοι οι ανθρωποι!!! Για να μην εχει το κρατος να αυξησει τα παραπανω και προσλαβει κανα νεο επιστημονα και χασουν την καρεκλα τους!!!!
Δεν τους νοιαζει αν οι λιγοστες βιομηχανιες (καποτε ηταν εκατονταδες με χιλιαδες εργαζομενους) μετακομιζουν στην Βουλγαρια αφου εδω τα συνδικατα φροντιζουν να ζητανε, να ζητανε και να ματαζητάνε για το καλο λεει των εργαζομενων!!! Ετσι εκλεισαν η triumph, Pirelli, Nissan, η ΣΒΕΚΗ (τσοπανη μ'ακους?) και δεν ξερω ποσες άλλες!!! Αντι να συμετεχουν σε διαδυκασίες περαιτερω αναπτυξης για το καλο ολων μας αυτοι εσπρωχναν τον κοσμο σε απεργιες.... γιατι? για να παρουν μεγαλυτερους μισθους καποιοι!! Ενω αυτοι δεν εχουν δουλεψει σχεδόν ποτε!! Τουλαχιστον απο την στιγμη που συνδικαλιστηκαν!! Το κεφαλαιο λεει δυναστευει τον λαο!! Μα βρε ηλιθιοι αν δεν υπηρχε το κεφαλαιο που θα δουλευαμε ολοι μας? Στο δημοσιο??? Εξαιτιας ΟΛΩΝ αυτων καποιοι πετυχαινουν, μεσω επιδοματων, μισθους 2000, 3000.......5000 ευρο κι αλλοι που φαγανε την ζωη τους στα θρανια και γινηκανε επιστημονες να περιοριζονται στα 400, 700!!! Αφου δεν εχει κυριοι το κρατος να δωσει άλλα αφου τα παιρνετε εσεις!!!! Που να τα βρει το κρατος οταν καθε συμετοχη σε επιτροπη αμοιβεται με 2000ε το λιγοτερο? πας για 2 ωρες και 5 ημερες ....παιρνει 2000ε!!! Που να τα βρει το κρατος οταν κατι προεδροι ΕΡΤ παιρνουν 700,000ε τον χρονο? Που να τα βρει το κρατος οταν η εκφωνητρια του κεντρικου δελτιου την ΝΕΤ παιρνει 416.000ε τον χρονο? ξερετε οτι αυτοι οι δυο της πρωην Πρωινης γραμμης της ΝΕΤ επαιρναν 400,000 ο καθενας και τωρα στον σκαι βολευονται με 3500ε μηνιαιως??? Παρτε τα τωρα κυριοι για να μαθετε!!

Εχω να πω κι αλλα...αλλά βαλτε μου φρενο γιατι θα κρασσαρει το φορουμ!!!

Η ελπιδα πρέπει να πεθαινει τελευταια συναδελφοι!!

Last edited by GeorgeP; 16-03-2010 at 22:12.
Reply With Quote