Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...
Έχω την εντύπωση ότι όλοι τα έχουν με τους δημόσιους υπαλλήλους . Λες και αυτοί φταίνε για το κατάντημα της χώρας μας . Ασφαλώς και υπάρχουν κάποιοι που αμοίβονται πλουσιοπάροχα , αλλά αυτοί δεν είναι η πληοψηφία και μάλιστα ούτε δημόσιοι υπάλληλοι .Συνάπτουν σύμβαση έργου με το δημόσιο .Οι περισσότεροι έχουν ως βασικό μισθό 700 ευρώ και με τα επιδόματα φτάνουν τα 1200 . Προσωπικά έγινα δημόσιος υπάλληλος το καλοκαίρι του 2009 , καθυστερόντας την πρόσληψή , μόνος μου , για 5 χρόνια περίπου από τότε που μου ανακοινώθηκε .Πριν συμπληρωθεί χρόνος σκέφτομαι να φύγω .Έχω GeorgeP δύο πτυχία ένα μεταπτυχιακό , ετοιμάζομαι για άλλο ένα(και γνωρίζω έναν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων με παρόμοια και μεγαλύτερα προσόντα ) , εφημερεύω 5-7 νύχτες τον μήνα , ακούω σε κάθε εφημερία ότι μπορείς να φανταστείς , και ο μισθός μου είναι 700 ευρώ .Με τα επιδόματα και με τα νυχτερινά σύνολο 1500 ευρώ , και τώρα μου κόβουν και αυτά .Στον ασθενή που θα έρθει στις 3 τα ξημερώματα θα του πω ότι το πλαφόν των 700 ευρώ έκλεισε , πήγαινε σε άλλο νοσοκομείο ;Όσο για τους υπαλλήλους της Βουλής δεν είμαι τόσο σιγουρος ότι απώλεσαν τα κεκτημένα τους . Δυστυχώς αυτά (τα περισσότερα)τα αποκτήσαν μέσω συνταγματικών ρυθμίσεων , και για να τους τα πάρουν πρέπει να γίνει αναθεώρηση (το βλέπω πολύ δύσκολο ).
Δεν φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι για το χάλι της χώρας μας .Τα λαμόγια φταίνε που κάνανε δουλειά με το δημόσιο εις βάρος όλων των Ελλήνων .
|