17-03-2010, 20:17
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas
πολύ κατατοπιστικά αυτά και θα τα έχω στον νου μου. Δεν καμαρώνω αλλά με έχουν σταματήσει 3 φορές με τι ΙΧ σε 2 χρόνια,με έσκισαν και καλά έκαναν . Τώρα θέλω να ρωτήσω τους φίλους που δεν έχουν στο αίμα τους την ταχύτητα και δεν μας νιώθουν τους όντος μαλ…κες γρήγορους!!! αυτοί είναι όλοι εγκρατής στους νόμους ή νομίζουν πως μόνο η ταχύτητα σκοτώνει τους άλλους? Είναι πολύ αυτοί που καπνίζουν και επειδή οι συνέπειες είναι μακροπρόθεσμες σε αυτούς και τους τρίτους δεν το καταλαβαίνουν. Το λέω σαν ένα απλό παράδειγμα και ας μην είναι τόσο σχετικό και το τονίζω πως καθώς περνάν τα χρόνια , νοιώθω περισσότερο το συναίσθημα του φόβου για την ταχύτητα αλλά το βασικότερο είναι η οδική παιδία που μας οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις και βλακώδη ατυχήματα, κινητό, προτεραιότητα, καθρέφτης κ.τ.λ. η ταχύτητα φαίνεται με ποιο μακάβρια αποτελέσματα το στοπ όχι που θα σκοτώσει τον μοτοσικλετιστή που ο μαλ... ας όπως τον αποκαλούν έτρεχε στον δρόμο του
φιλικά
|
η ταχυτητα απο μονης της δεν σκοτωνει!! θέλει κι αλλες παραμετρους που ολες μαζι σε συνδυασμο....σκοτωνουν!!!! Ετσι λενε οι μελετες διεθνως και το εχει πει και ογκουρου της οδηγησης Αρης Σταθακης!! Αν ηταν ετσι σε καθε αγωνα F1 θα θρηνουσαμε θυματα!! Εδω και πριν 30 χρόνια που τα επιπεδα ασφαλειας δεν ηταν τοσο υψηλα και δεν σκοτωνονταν σε καθε αγωνα!!
Τελος παντων ειανι στην κριση του καθε ενος απο εμας που θα ανοιξει το γκαζι, αν το ανοιξει στα στενα μεσα θα σκοτωθει και ο ιδιος αλαλ θα παρει κι αλλους στον λαιμο του!!!
|