18-03-2010, 10:13
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos
Δεν μπορώ να καταλάβω την έκφραση''δεν είναι τίποτα κάθησε και τρίψτο''.Μην τρελαθούμε,έβγαλε αυτή τη βλακεία,κόβεις κ@λους.....ποιος σου λέει ότι αν την τρίψεις δεν θα στο ξαναβγάλει και τότε επειδή θα έχεις βάλει χέρι θα κάνουν την κορόιδα στη μαμά εταιρεία και με το δίκιο τους???
|
Σωσταααααααα!!!!!!!!
Αρκει να το δουν ''ζεστα'' το θεμα παρα το ''κοψιμο των κ@λων''!!!! Εχει συμβει οτι και με κοψιμο των μαλακων μορίων να συνεχιζουν ηλιθιωδως να αντιστεκονται!!!! και τοτε αισθανεσαι (οχι εσυ μονον αλλα ολοι εμεις/εσεις) δυο φορες βλάκας που εδωσες μια περιουσια για να παρεις ''ονομα''!!! αυτο ειναι το ''γαμ@το που τριβιλιζει τον φίλο που ανοιξε το νημα!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos
Μπορεί στα γιαπωνέζικα να έχουν συνηθίσει να κάνουν τέτοιου είδους δουλειές για να ρίχνουν το νούμερο των βλαβών δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το σωστό.....
|
χα,χα,χα,............. εδω κανεις χιουμορ μου φαινεται!!!!!!!!!! 
Αν δεις γιαπωνεζικο-γιαπωνεζικο (οχι γιαπωνεζικο made in Spain) με σκουριες εγω θα κατσω να................! μην μου φερεις ομως κανενα νοικιαζομενο απο την Μυκονο!!!!
Υ.Γ. Ελα να δεις κατι FT 500 και κατι XLR 500 αλλα και κατι GS 1000, να μην ξεχασουμε και την R80GS, 25 χρονων μοτοσυκλετες με καθημερινη χρηση τοτε και περιστασιακη τωρα που εχουν εκατονταδες χιλιαδες κμ και........ σκουριες................ γιοκ!!!!!!!!
|