View Single Post
Παλιό 19-03-2010, 00:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο μου τα links σου δεν δουλεύουν.
Τα στατιστικά είναι όμορφα για όσους δεν έχουν ιδία γνώση και εμπειρία.
Άλλωστε με αυτά τα στατιστικά, δύο φορές Έλληνες Πρωθυπουργοί εξευτέλισαν την χώρα μας στο εξωτερικό.
Να σε πείσω δεν πρόκειται, άλλωστε δεν είναι αυτός ο στόχος μου, γιατί είσαι πεπεισμένος για την ορθότητα των απόψεών σου.
Καλή καρδιά και με ένα τσιπουράκι, όλα διορθώνονται...
(το οποίο παρεπιπτόντως ακρίβυνε ή θα ακριβύνει σύντομα λόγω αυξήσεως του ΦΠΑ και του ΕΦΚ).
αυτα που λες λινκς δεν ειναι λινκς αλλα επικεφαλιδες!! Δεν ξερω πως ''βγηκαν''σαν λινκς!! πηγαινε στο πρωτο λινκ που δουλευει και ψαξε τα να τα βρεις!!!!!
Ναι εχεις δικιο, δυο ηταν οι Πρωθυπουργοι και οι δυο ανηκαν στο ιδιο κομμα!! Αυτο το γνωστο που μας εφερε εδω που ειμαστε σημερα!!
Οι άλλοι δυο, ο ενας εκλεισε τα τηλεφωνα και τους διαυλους με την αμερικη (1987-Σισμικ) λεγοντας τους οτι ''η υποθεση ειναι στα χερια των Στρατηγων μου'' και ο άλλος.......διαβασε το βιβλιο ''ΙΜΙΑ των Ελλις και Ιγναντιου το οποιο σημειωταιον δεν εχει εξιστορηση γεγονοτων (που ο καθει τα λεει οπως θελει) αλλα ΜΟΝΟΝ τα αυθεντικα τηλεγραφηματα μεταξυ Ελλαδος-Αμερικης και Αμερικης-Τουρκιας. Και τοτε ελα να μου πεις!! ελα να μιλησεις σε εμενα που ημουν πανω στην ''Ελλη'' ανοικτα της Λημνου, το 1987, όπου ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια το μηνυμα του Πρωθυπουργου περι ''......αμυνεσθαι περι Πατρις....!!!!!'' Γιατι στα λογια ειναι καλοι ολοι και αν ξερουν να μιλανε σε πανε όπου αυτοι θελουν, τα γεγονοτα ομως οταν μιλανε (διαβασε τα ''ΙΜΙΑ'' και θα καταλαβεις) ειναι αδιαψευστοι μαρτυρες του που θα βρισκομαστε τωρα αν ειχαμε εμπλακει σε εναν ηλιθιο πόλεμο τοτε!!! Που κατα 50% δεν ειχαμε/εχουμε δικιο!!!!
Βλέπεις η τοτε Κυβερνηση του Λαικου Κομματος υπο τον τοτε πρωθυπουργο Δ. Μαξιμο στην Συμφωνια των Παρισσιων στις 10/02/47 ξεχασε να συμπεριλαβει τα Ιμια ονομαστικα (όπως εκανε με τα υπολοιπα Δωδεκανησα ονοματιζοντας τα ενα-ενα) στο πρωτοκολο παραχωρησης των Δωδεκανησων με τους >Ιταλους το οποιο εχει υπογραψει και η τουρκια!!!!!! Ακους.....ΞΕΧΑΣΕ!!!!! παρά τα εβαλαν μετα σε ξεχωριστο attendum ως συμπληρωματικη παραχωρηση την οποια και δεν εχει υπογραψει η τουρκια!!! Μηπως ξερεις ποιανου σημερινου κομματος ριζα ηταν το ''λαικο κομμα''?? Για να τα λεμε ΟΛΑ Συμπέθερε!!!

Δημητρη, για να μιλαμε επι ισοις οροις πρέπει να μελετησουμε τουλαχιστον τα βασικα απο μονοι μας κι οχι να ακουμε τις φανφαρες καποιων υιων δοσιλογων επι κατοχης που σαν Προεδροι Κόμματος το 1996 μιλουσανε τοτε για Εθνικη Προδοσια!!!

Οσο για το τσιπουρακι το φτιαχνουμε μονοι μας στην Κρητη απο τα δικα μας σταφυλια που σαν παραγωγη φορολογειται κανονικα και εχουν κιαυτα αυξημενο ΦΠΑ!!!!! αλλα εμεις ετουνά δεν γκρινιάζουμε.....συνεισφερουμε και υπομενουμε κι ελπιζουμε!!!!

Last edited by GeorgeP; 19-03-2010 at 00:31.
Reply With Quote