Θέμα: Xenon 1200gs
View Single Post
Παλιό 20-03-2010, 12:42
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Xenon 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν βάλεις χενον και στο σινιάλο ,, μου είπαν ότι δεν θα σε καταλαβαίνουν όταν το χρησιμοποιείς επειδή αργεί να ανάψει. Τελικά αξίζει να βάλεις και στην δεύτερη λάμπα? και λόγο χρημάτων ή να βάλω μόνο στα πορείας και στην άλλη μια θεωρητικά παρεμφερή λάμπα με τα χενον. Έτσι και αλλιώς την δεύτερη σκάλα σπάνια θα την χρησιμοποιήσω μέσα στην πόλη, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν την χρειαστώ

Έχω και τις 2 σκαλες σε ενα r1200 adve το καλο με την μεγαλη σκαλα ειναι οτι μολις ξεκιναει να αναψει κανει το φλασαρισμα...με αποτελεσμα οι προπορευομενοι να το καταλαβαινουν γιατι κανει σαν φλασ απο φωτογραφικη μηχανη,,,,,αν θες να αναβει χωρις να κανει το φλασαρισμα υπαρχει λυση αλλα ειναι πολλλλλλυυυυυυυυυυ αλκριβη(μιλαμε παντα για ξενον)και σημειωση.......
οι λαμπες ξενον ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ....με μια ομως μικρη παρατηρηση.....σε ΟΜΙΧΛΗ ειναι αστα να πανε!!!!!τα παντα ειναι ασπρα ...δεν βλεπεις την τμυτη σου......εγω ευτυχως εχω τα προβολια της μαμας και μπορεσα να προχωρησω...αλλιως θα ήμουν ακομα στον δρομο για ορεινη Ναυπακτια
Reply With Quote