View Single Post
Παλιό 23-03-2010, 15:25
victorakos Ο/Η victorakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Καλαμαριά
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: BMW System 6 ή Schuberth C3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από boxer-1200 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δοκίμασα το system 6 και σε 3 λεπτά με πόνεσαν τα μυνίγγια μου.Φόρεσα το μεγαλύτερο αλλά μου ήταν τέλειο εκείνη τη στιγμη πράγμα που σημαίνει οτι σε λίγο καιρό θα κολυμπάειΕίμαι και εγω προβληματισμένος με τα νούμερα
Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω κι εγώ... Το M με παραπιέζει, ενώ το L κάθεται στο κεφάλι μου σαν να το φοράω εδώ και τρεις μήνες. Βέβαια πάντα επιλέγουμε το μικρότερο, γιατί με το πέρασμα του χρόνου προσαρμόζεται, αλλά αν το παρακάνεις μένεις με ένα άχρηστο κράνος που σε σφίγγει.

Πάντως το δίλημμα παραμένει: Το Systemhelm 6 είναι (μάλλον) ποιοτικότερο με alcantara στο εσωτερικό, πιο χλιδάτο, πιο όμορφο και έχει και το σήμα της BMW. Το ελλειψοειδές άνοιγμα το θεωρώ πλεονέκτημα, γιατί το κράνος έχει λογικό ύψος όταν είναι ανοικτό. Για την αξιοπιστία του δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα (σπαστά κράνη με ελλειψοειδές άνοιγμα φοράω εδώ και 10 χρόνια χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό).

Το C3 είναι πιο αθόρυβο, πιο "επιστημονικά" σχεδιασμένο, συμμαζεμένο στο μέγεθος. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα για μένα τουλάχιστον είναι ότι με 300€ έχεις το SRC της Schuberth που είναι υπερπλήρες πρόγραμμα επικοινωνίας, με ανώτερα χαρακτηριστικά και καλύτερη τιμή από το αντίστοιχο της BMW.

Μάλλον περισσότερο μπευρδεύτηκα με το παρόν thread...
Reply With Quote