Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty
εχω στο μυαλο μου εδω και ενα μηνα μια προταση να κανω σε ολους..το παλευα απο δω το παλευα απο κει αλλα δεν μπορουσα να σκεφτω πως να το πω....τελικα δεν ειναι απλα μια χωματινη βολτα...μονος μου δεν μπορω να το οργανωσω,θελω βοηθεια που πραγματικα γνωριζω οτι θα την εχω τουλαχιστον απο μερικούς απο εσας!!
Λοιπον στο ψητο τα πολλα λογια ειναι λιγοτερη λασπη στη μηχανη!!
Με αφορμη την προταση αγαπης του φορουμ, θελω να διοργανωσουμε μια ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ ΑΓΑΠΗΣ για το 2010 αρχες απριλίου !!με 50-100 χωματινα χιλιομετρα (με διαδρομες που θα βγαλω εγω με την βοηθεια ελπίζω του Δαναου)και ενα κοστος συμμετοχης Χ που θα τα παμε ολοι μαζι με τα δωρα στους φιλους του παιδιου. σιγουρα αυτο θελει οργανωση αλλα ειμαστε εκπαιδευμενοι απο αυτα!!!
θελω να μου πειτε πως το ακουτε και τι μπορουμε να κανουμε εμεις οι εντουράδες για αυτες τις ψυχες!! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!
|
Να γράψω και εγώ 2 γραμμές προσπαθώντας να βοηθήσω όσους σκέφτονται να έρθουν και διστάζουν ίσως να το κάνουν διαβάζοντας όλα τα παραπάνω ποστ αλλά και φοβούμενοι ίσως την οδήγηση στο χώμα με μία μηχανή 220+ κιλών που οι περισσότεροι έχουν εδώ μέσα.
Πρώτα από όλα μιλάμε για
βόλτα της οποίας ο στόχος είναι το χαμόγελο των παιδιών. Είναι αυτονόητο ότι τα πράγματα θα είναι χαλαρά και θα είναι μία πρώτης τάξης ευκαρία για όσους θέλουν να σκονίσουν την "μπέμπα τους", προσφέροντας παράλληλα και μία βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Έχω πάει 2 φορές στο βουνό με τον Τάκη (Wet & Dirty) και γνωρίζοντας και πολλούς από την παρέα του που τον βοηθούν σε αυτό το εγχείρημα είμαι σίγουρος ότι όλα θα κανονιστούν (διαδρομή, στάσεις κ.λ.π.) με προτεραιότητα την ασφάλεια μας και το να περάσουμε καλά.
Είναι λογικό όλοι να έχουμε απόψεις και ιδέες και οι περισσότερο έμπειροι στο χώμα ένα λόγο παραπάνω, αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει να βοηθήσει είναι καλύτερα να απευθυνθεί απευθείας στον διοργανωτή και να κουβεντιάσει όποια ιδέα, το να τα ανεβάζουμε όλα απάνω (και τις διαφωνίες μας) μπορεί να δημιουργεί μία σύγχυση σε κάποιον που το σκέφτεται και διαβάζει για "χαμό" που θα δημιουργηθεί με 20 μηχανάκια κ.λ.π.
Αν πάμε με συνείδηση του τι ακριβώς θα κάνουμε (μια χαλαρή βόλτα στο χώμα) και καλή διάθεση (ακούς γκρινιάρη Ντινόπουλε

) όλα θα πάνε μία χαρά.