Θέμα: LC 640 ADVENTURE
View Single Post
  #9  
Παλιό 26-03-2010, 02:05
giorgos.1979 Ο/Η giorgos.1979 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Τριαδι, Θεσσαλονικη
Μoto: CBR 600F
Μηνύματα: 69
Προεπιλογή Απάντηση: LC 640 ADVENTURE

Φιλε μου novo συμφωνω οτι το κομπλερ ειναι φυσιολογικη φθορα, και οπως και ο συμπλεκτης, η φθορα εξαρταται πολυ απο τη χρηση που κανει ο οδηγος. Εχω δει να αλλαζουν κομπλερ ΚΤΜ και BMW μονοκυλινδρα και νωριτερα απο τα χλμ. που αναφερεις. Αλλωστε το μοντελο αυτο τα εχει τα χρονακια του και τα 50000χλμ. αυτα πρεπει να ειναι κοντα. Δεν ειπα οτι θα εχει προβλημα το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα επειδη την εχω πατησει ηθελα να προστατευσω εναν συνφορουμιτη και να του πω να το προσεξει.
Οσο για την καταναλωση, μαλλον δεν καταλαβες σωστα , εγω δεν εγραψα για καταναλωση ,εγραψα για αυτονομια που δεν νομιζω να υπαρχει αλλο μηχανακι με την αυτονομια του 640 Αdv και το βυτιο που φερει ως ντεποζιτο.
Η καταναλωση που ειχα εγω με το δικο μου τροπο οδηγησης, μιας και το εφερε η κουβεντα επαιζε γυρω στα 4,5λ\100χλμ. Και δεν το διαβασα σε κανενα συγκριτικο, ειναι δικη μου προσωπικη εμπειρια και την καταθετω.
Και τελος για το κοστος του κομπλερ παλι απο προσωπικη εμπειρια πληρωσα στο PRO BIKE επισημο εξουσιοδοτημενο στη Θεσ/νικη μαζι με το σερβις 500€ το 2007. Μπορει καπου αλλου να ειναι φθηνοτερα αλλα δεν παυει να ειναι ενα σημαντικο κοστος.
Reply With Quote