Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
Φίλε Γιώργο,
ως προς το μποτιλιάρισμα, θα σου πω το εξής:
Επειδή κυκλοφορώ καθημερινά στην Αθήνα - κέντρο - έχω παρατηρήσει ότι,
κ εδώ τα αυτοκίνητα σου "ανοίγουν" δρόμο, ακόμα κ οι οδηγοί ΤΑΧΙ.
Δεν ξέρω αν το κάνουν για να προστατέψουν την περιουσία τους
ή από ευγένεια, πάντως το κάνουν !!!!
Για τις "χαιρετούρες" ..... δεν έχω τόσο καλά νέα ...
Πολλές φορές, αν όχι πάντα, σε φανάρι, είσαι δίπλα-δίπλα με άλλον μοτοσικλετιστή.
Αρκετές φορές με μοτό ίδια με τη δική σου.
Φυσικό είναι - για μένα - να τον κοιτάξεις κ να του κάνεις ένα νεύμα
ή το γνωστό ..."πως πάει" ;;;;;
Τις περισσότερες φορές εισπράττεις μια αδιαφορία ή ένα βαριεστημένο ...καααλάααα ....
Παρόλο που αυτό με εκνευρίζει, θα συνεχίσω την "επαφή" με τον συνάδελφο,
μοτοσικλετιστή κ όσοι απαντήσουν - απαντήσανε .....
Θα επιμείνω γι' αυτούς τους λίγους που σου χαμογελάνε, κ ορισμένες φορές σταματάμε δεξιά
για κουβέντα περί των αγαπημένων μας μοτό,
σαν να γνωριζόμασταν από παλιά....
.
|
Φίλε Νίκο συμφωνώ,
Στην Αθήνα έχω περάσει όλη τη ζωή μου και πολύ συχνά κυκλοφορώ στο κέντρο με μηχανή, την προηγούμενη βδομάδα πχ, εκεί ήμουν. Αυτοί που κάνουν άκρη, το κάνουν καταρχήν για τον καθρέφτη τους, η γιατί κατάλαβαν ότι "ξεχάστηκαν" και έχουν κλείσει τον δρόμο. Δεν λείπουν βέβαια και οι αδιάφοροι και οι κομπλεξικοί του στυλ, εδώ θα κάτσεις να μποτιλιαριστείς μαζί μου, γιατί να περάσεις εσύ;
Ασφαλώς και μεταξύ ορισμένων μοτοσυκλετιστών υπάρχει η αλληλεγγύη για την οποία μιλάμε, δεν είναι όλα ισοπεδωμένα. Αλλά... πολύ βαριεστημάρα ρε παιδι μου όπως λες!
Τώρα αν βρεθεί δίπλα μας η ίδια μότο, το μάτι κατευθείαν κάνει μία "γενική επιθεώρηση" της άλλης και αρχίζουν οι συγκρίσεις: "Το μπαγάσα, έχει ακράπα και πλαϊνές. Η δικιά μου όμως είναι πιο καινούργιο μοντέλο και έχω ESA και τις μαμίσιες μπάρες! Χιχι!"