
30-03-2010, 20:42
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: Ducati Multistrada 1200...φτάνει με ταχύτητα 150 αλόγων!!!!
Για μένα είναι πολύ απλά τα πράγματα:
Το συγκεκριμένο μοντέλο προσπαθεί να δημιουργήσει μια καινούρια κατηγορία, στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Ουσιαστικά είναι ένα superbike με κουστούμι mega on-off. Γιαυτό δεν είναι σωστό να το συγκρίνουμε με τα υπάρχοντα μοντέλα. Ο κόσμος θα αποφασίσει, όπως αποφάσισε για τόσα άλλα που φέρναν κάτι καινούριο, (πχ Transalp), αν γεμίσει ο τόπος σε 3-4 χρόνια από ανάλογα μοντέλα ή απλά θα πάει άπατο.
Να σημειώσω απλά το εξής:
Στην παρουσίαση του, ο γενικός της Ducati δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι το σημαντικότερο μοντέλο στην ιστορία της φίρμας.
Εγώ θα πω, ότι αυτός είναι ο ευσεβής πόθος των ανθρώπων της Ducati. Γιατί πραγματικά αν γίνει αποδεκτή από το κοινό η νέα κατηγορία που προσπαθεί να εισάγει η Ducati το συγκεκριμένο θα είναι μακράν το πιο καλοπουλημένο μηχανάκι της εταιρείας.
Κατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
|