View Single Post
Παλιό 31-03-2010, 19:38
doukas Ο/Η doukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: kavala
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΝΤΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΛΟΙ 0-1 !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
ξαναδιαβασε με προσοχη το κειμενο και θα καταλαβεις την κρητικη μου, αλλωστε δεν ειναι προβλημα ουτε δικο μου ουτε κανενος αλλου φιλαθλου νομιζω αλλα δυστηχως ετσι ειναι το τελικο σκορ ηταν 0-1 δικαιο ή αδικο με ή χωρις δοκαρια
καλές γιορτες να εχεις

φυσικά και το γνωρίζουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φέτος δεν ήταν για πρωτάθλημα, άλλωστε τα τελευταία χρόνια μάζεψε μια ντουζίνα, αλλά να τα ντέρμπι είναι το κάτι άλλο σε φτιάχνουν όταν μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο μια ομάδα που έχει αλλάξει 3 προπονητές δεν μπορεί να βγάλει μια σωστή μπαλιά ξεκατινιάζει έτσι τον καλύτερο πελάτη της
Κάποτε ο Λένιν έδειχνε στους κου#####στές τον ήλιο και αυτοί κοιτούσαν το δάχτυλο . Έτσι και εσύ . Για πες μου ρε φίλε που είδες το ξεκατίνιασμα ? Είναι κάτι ανάλογο με το 0-1 του Παναθηναϊκού μέσα στο Άμστερνταμ . Ο Ajax βομβάρδιζε και εμείς βάλαμε γκολ . Βέβαια η ιστορία έγραψε Ajax-Παναθηναϊκός 0-1 αλλά κανείς μας δεν είχε το θράσος να μιλήσει για ξεκατίνιασμα . Έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα . Δεν πειράζει όμως το νταμπλ είναι κοντά και τότε και εσείς θα μείνετε με τις δυο νίκες όπως και εμείς το 2007 .
Reply With Quote