νοβο, ευχαριστω για τισ πληροφοριες. για το ποδηλατο που διαλεξα μην ενοχλεισαι να πεις τη γνωμη σου. Και εγω εχω καταλαβει τωρα οτι ισως με αυτα τα λεφτα θα μπορουσα να παρω κατι πιο καλο specialized h cannondale κλπ. ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι καλα τα κτμ αλλα μαλλον ειναι λιγο σαν τα μηχανακια τους, δηλαδη λιγο φιγουραδικα αλλα απο ουσια λιγα πραγματα. Αυτο που μου ειπε καποιος εμπειρος ειναι οτι η κτμ ειναι κορυφαια στα ποδηλατα downhill και συγκεκριμενα στα ακριβα μοντελα δηλαδη απο 3000 και πανω. τωρα για τον εξοπλισμο, εγω συνηθως παω στο τατοι και εχω βρει πολυ ωραια τη διαδρομη "κιθαρα" και παντα παω με παρεα. η διαδρομη συνολο να ειναι περιπου 20χλμνο οποτε και με το ποδι γυρνας πισω. Το μονο που με ανησυχει ειναι μην παθω κανενα καρδιακο συμβαν στα μεσα της διαδρομης και μεινω διαφορετικα θα πρεπει να βαλω κανενα απινιδωτη στο σακο μου και κανα δυο ασπιρινες

. Ενας φιλος ενδιαφερεται να μου το αγορασει σε καλη τιμη και ισως παρω κατι αλλο, τι προτεινεις? για τα παππουτσια και πεταλια ο μονος ενδιασμος ειναι οτι οταν πηγαινω κατηφορικα μου αρεσει να κανω κανενα αλματακι ενα βρεθει η καταλληλη ευκαιρια και φοβαμαι οτι σε περιπτωση πτωσης θα βρεθω κατω, μια μαζα με το ποδηλατο. ισχυει?