View Single Post
Παλιό 01-04-2010, 18:31
novo Ο/Η novo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Δροσια
Μoto: TRIUMPH TIGER 1050
Προεπιλογή Απάντηση: GS-800 ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Λιγος σεβασμός σε εναν ανθρωπο και συνάδλφο που ισως να μην εχει πτυχια Πανεπιστημίου, που ισως δεν πηγε ποτε του Σχολείο που ισως απο 8 χρονων το μονο που ηξερε ηταν να δουλευει και μονον να δουλευει δεν βλαπτει!!!!
Αν κουραζεστε τοσο πολυ μην τον διαβαζετε, αφηστε άλλους να το κανουν που το αντέχουν και τα καταφερνουν στην μεταφραση απο Ελληνικα στα Ελληνικα!!!!!!!

Ο σεβασμος στην γλωσσα (ποσώ μάλλον στο φορουμ) δεν ειναι η ορθογραφια αλλα το πνεύμα και η καλη συνύπαρξη των μελλων, οτι γραμματικες γνωσεις κι αν εχουν!!!!
Και κατι τελευταιο περι σεβασμου της γλωσσας που κοπτεσθε και πιασατε τον ανθρωπο απο τα μουτρα, ο σεβασμος αυτος χαθηκε απο τοτε που καταργηθηκε το τονικό (δασείες, οξείες, περισπωμενες, η προπαραληγουσα ποτέ δεν περισπάται κ.λ.π) και απο την ωρα που ολα τα ''ι'' θα ειναι ενα.....το γιώτα!! Το εχει ζητησει η ΕΕ αλλα εχει θαφτεί προς το παρόν!!!
Αγαπητε GeorgeP το γεγονος οτι γραφει το θ με 8 σου μοιαζει για ορθογραφικο λαθος? Οσο ανορθογραφος κι αν ειναι κανεις ξερει να ξεχωριζει τα γραμματα απ' τα νουμερα. Μηπως ολο αυτο το στυλ γραφης γινεται επιτηδες?
Σε καμμια περιπτωση κι εγω αλλα και οι αλλοι συμφορουμιτες που παραπονεθηκαν δεν νομιζω οτι ηθελαν να τον προσβαλλουν.
Αν αυτο συνεβη απο την πλευρα μου ζηταω συγνωμη
Απλα εχω εναν ενδοιασμο κατα ποσο αυτο το στυλ ειναι απορροια ελλειψης γνωσεων
Reply With Quote