View Single Post
Παλιό 01-04-2010, 20:35
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: GS-800 ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Λιγος σεβασμός σε εναν ανθρωπο και συνάδλφο που ισως να μην εχει πτυχια Πανεπιστημίου, που ισως δεν πηγε ποτε του Σχολείο που ισως απο 8 χρονων το μονο που ηξερε ηταν να δουλευει και μονον να δουλευει δεν βλαπτει!!!!
Αν κουραζεστε τοσο πολυ μην τον διαβαζετε, αφηστε άλλους να το κανουν που το αντέχουν και τα καταφερνουν στην μεταφραση απο Ελληνικα στα Ελληνικα!!!!!!!

Ο σεβασμος στην γλωσσα (ποσώ μάλλον στο φορουμ) δεν ειναι η ορθογραφια αλλα το πνεύμα και η καλη συνύπαρξη των μελλων, οτι γραμματικες γνωσεις κι αν εχουν!!!!
Και κατι τελευταιο περι σεβασμου της γλωσσας που κοπτεσθε και πιασατε τον ανθρωπο απο τα μουτρα, ο σεβασμος αυτος χαθηκε απο τοτε που καταργηθηκε το τονικό (δασείες, οξείες, περισπωμενες, η προπαραληγουσα ποτέ δεν περισπάται κ.λ.π) και απο την ωρα που ολα τα ''ι'' θα ειναι ενα.....το γιώτα!! Το εχει ζητησει η ΕΕ αλλα εχει θαφτεί προς το παρόν!!!
Γιώργο σε παρακολουθώ ανελλιπώς γιατί μου αρέσει όπως γράφεις αλλά και τι γράφεις. Τις περισσότερες φορές συμφωνώ μαζί σου αλλά επέτρεψε μου αυτή τη φορά να έχω τις αντιρρήσεις μου. Η ορθογραφία διδάσκεται στο δημοτικό και γίνεται μία επανάληψη στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Δεν είναι ανάγκη να έχεις πτυχία πανεπιστημίου για να είσαι ορθογράφος. Ξέρεις πόσους πτυχιούχους γνωρίζω ανορθόγραφους. Εν πάση περιπτώση η οθογραφία πολλές φορές είναι και έμφυτη κάτι σαν τέχνη που την έχεις μέσα σου.
Reply With Quote