Απάντηση: το νεο μου οχημα
Νομιζω πως συνολικα αν το δεις, παρολο που δεν αναφερεις συγκεκριμενα, αλλα γενικα το setup του (δεν λεει τιποτα ας πουμε αυτο που γραφεις οτι εχει υδραυλικα δισκοφρενα και ρυθμιζομενες αναρτησεις μπρος πισω) πως θα μπορουσες να ειχες κανει και καλυτερη επενδυση των χρηματων σου.
Οχι βεβαια πως αυτο που εχεις παρει ειναι για πεταμα, προς Θεου.
Το θεμα ειναι αυτο που εχεις να καλυπτει τις αναγκες σου και να σε ευχαριστει. Μην ξεχνας πως αυτο που μπορει να ευχαριστει εμενα εσενα να μην σου αρεσει καθολου. Δεν βρισκω σωστο να προσπαθω να σε οδηγησω καπου συμφωνα με τα δικα μου γουστα, αλλα θεωρω σωστο το να προσπαθησω να καταλαβω τα δικα σου και να σε βοηθησω να κανεις τις καταλληλες επιλογες.
Ας πουμε μια ενσταση που εχω ειναι οσον αφορα την επιλογη του Full suspension αν αυτο ειναι και το μοναδικο ποδηλατο που εχεις εκτος αν θελεις να κανεις μονο χωμα. Αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο. Πριν κανα χρονο προσπαθησα με χιλια επιχειρηματα να αποτρεψω αδελφικο μου φιλο αρχαριο με το αθλημα να αγορασει Full suspension αξιας 3000 ευρω. Τελικα εκ του αποτελεσματος σου λεω τωρα οτι ειχε δικιο εκεινος διοτι ο ανθρωπος ηθελε το ποδηλατο του μονο για το χωμα. Αυτο τον ευχαριστει, ετσι την βρισκει. Συμμετεχει και χρονια στο πρωταθλημα εντουρο και την βρισκει και με το ποδηλατο μονο σε χωματινες διαδρομες, ενω εγω εχω πιο ασφαλτινες καταβολες κι απο τα τεσσερα ποδηλατα που εχω στην αποθηκη καθε φορα που θελω να κανω τα τελευταια χρονια η επιλογη μου ειναι παντα η ιδια, το ποδηλατο του δρομου.
Το full suspension γενικα σε περιοριζει σε μια συγκεκριμενη χρηση. M' ενα hardtail αντιθετως μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και καλα κιολλας. Μπορεις να πας στο χωμα (μην ξεχνας οτι oι περισοτεροι αγωνιζομενοι τρεχουν με hardtail). Μ' ενα σετ ασφαλτινα λαστιχακια το μετατρεπεις σ' ενα σουπερ citybike και με μια σχαρα και σακκιδια κανεις και τουρισμο στα νησακια μας το καλοκαιρι αμα γουσταρεις (αυτο το τελευταιο εμενα μ' αρεσει πολυ).
|