Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris the doors
αυτεσ η εκπτοσεισ ειναι μηδαμινεσ και τισ περισοτερεσ φορεσ δεν ειναι εφικτεσ και εκτοσ αυτου δεν μπορουν να εφαρμοστουν στα μελη του φορουμ σαν ομαδικη ασφαλιση που λεγαμε ειναι ατομικεσ εκπτωσεισ
|
Δημητρη , το εχω εξηγησει και δεν θα ξαναμπω στη διαδικασια και επειδη εχουμε κανει το θεμα ενδοκομματικη διαμαχη , εγω προσωπικα , μπορω και τις κανω . Μπορω να δωσω ομαδικη , οικογενειακη , κτλ . Ξερω εγω καλυτερα τι μπορω να δωσω !!! Δεν τις θεωρω μηδαμινες.
Εκεινοι που ψαχνουν το φτηνο ασφαλιστρο φιλε Δημητρη ... δεν θα ασφαλιζαν το σπιτι τους , δεν θα εκαναν μικτη , ή κλοπης - πυρος (εκτος και αν ηταν υποχρεωμενοι , ενυποθηκο , δανειο κτλ) , θα
ΕΨΑΧΝΑΝ για
φτηνο ασφαλιστρο , διχως περισσοτερη σκεψη . Ειμαι σιγουρος πως εχεις
χασει πελατη για 5€ οπως ολοι μας !!!
ΖΩΙΚΑ !!!
κανω αυτη τη συζητηση καθημερινα ... αυτη τη στιγμη δεν πουλαω ζωικα Δημητρη, ουτε επενδυτικα , ουτε συνταξιοδοτικα , ειμαι στην αναμονη , πουλαω μονο νοσοκομειακα . και οποιος πουλαει , στην οποια εταιρια ... κανει μεγαλο λαθος !!!
στο θεμα μας τωρα ...
ΕΠΕΙΔΗ παραδεχομαι πως εχω ακριβο τιμολογιο στις μηχανες και τα μηχανακια, ειναι κατι που ειπα απο την αρχη ... αν θελεις
κανε μια σοβαρη προσφορα στους συμφορουμιτες γιατι ενδιαφερομαι και εγω να δω διαφορες ! και με ενδιαφερει να βρεθει μια καλη λυση .