View Single Post
Παλιό 07-04-2010, 11:46
nibo Ο/Η nibo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW 800GS
Προεπιλογή Απάντηση: full face η ανογομενο κρανος???

τα full face θεωρουντε ασφαλεστερα, αλλα και τα καλα ανοιγομενα, παρεχουν κορυφαια ασφαλεια. εγω πρωσοπικα εχω και τις 2 λυσεις. το ιδανικο ειναι να εχεις και απο τα δυο.
τα full face εχουν καλυτερη αεροδυναμικη και ειναι πιο ελαφρια (εξαρτατε βεβαια και απο την μαρκα, π.χ. ενα καλο ανοιγομενο μπορει να ειναι πιο ελαφρυ απο ενα full face της πλακας) τα full face ειναι καλυτερα σε ταξιδι ενω τα ανοιγομενα ειναι πιο πρακτικα στην πολη.
δεν οδηγαμε ποτε με το ανοιγομενο ανοιχτο, γιατι δεν προστατευει σε πτωση και γιατι χαλαει η αεροδυναμικη, για αυτο και κανενας κατασκευαστης ανοιγομενου δεν το δινει για οδηγηση ανοιχτο.
τα ανοιγομενα βολευουν πολυ στο βγαλε-βαλε γιατι φοριονται πολυ ευκολα, επισης βολευουν πολυ μεσα στην πολη σε μικρες στασεις γιατι δεν χρειαζεται να το βγαλεις π.χ. περιπτερο, εγω ακομη και super market για ψιλοπραγματα με το ανοιγομενο ανοιχτο ειμαι Επισης τα ανοιγομενα βολευουν τον χειμωνα αν φορατε μπαλακλαβα, γιατι μπενει πιο ευκολα και επειδη φοριεται ανοιχτο δεν την μετακινει απο την θεση της. Τελος για οποιον κρυωνει τον χειμωνα, το shoei multitech που εχω παρει ειναι κορυφαιο ανοιγομενο γιατι εχει ενα κιτ που μπενει περιμετρικα του κρανους και δεν μπενει κρυο απο πουθενα.
Reply With Quote