View Single Post
Παλιό 07-04-2010, 16:38
skippybi Ο/Η skippybi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: BMW R 850 Roadster ή απλά ''Σουρτούκω''
Προεπιλογή Απάντηση: Λάδια από κινητήρα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ekatontarxos Εμφάνιση μηνυμάτων
...επειδή με πείρατε με το ουού,και επειδή άν και ξέρω 5 πράγματα μηχανολογικά,ποτε δεν ανακατεύτηκα να κανω κρίσεις σε προβλήματα άλλων γιατί ΄δεν είμουν σίγουρος, εκείνο που θα ήθελα,για λογαριασμό τού forum τα τεχνικά να τα απαντάνε 2-3 άτομα πού είναι μηχανικοί,όπως ο Βασίλης τού Βαγιανέλη,δεν ξερω άν υπάρχουν άλλοι,ΑΝ ΘΕΛΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ.
Οι υπόλοιποι,μεδενός εξαιρουμένου και του εαυτού μου στα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ καλό είναι να συνεισφέρουν διαβάζοντας και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Ουτε είναι σωστό να έχω εγώ,πχ σοβαρό πρόβλημα στά φρένα και αντι να πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο,να περιμένω ΠΡΩΤΑ να λυθει στό forum για να παω να κανω στο συνεργείο τόν έξυπνο... (εχει συμβεί αυτό).
Οσον αφορά τα τεχνικά σεμινάρια γνωρίζω απολύτως την κατάστσαη αλλα οφείλεται και στο γεγονός ότι οι περισσότεροι τεχνικοί είναι χαμηλού μορφωτικου επιπέδου με ότι αυτό συνεπάγεται.
Από τη στιγμή που κάποιο μέλος μας ποστάρει και ζητάει τη γνώμη - βοήθειά μας, εμείς ΘΑ του τη προσφέρουμε όσο μπορούμε και αυτός θα κρίνει τι θα κάνει...
Reply With Quote