View Single Post
  #5  
Παλιό 09-04-2010, 14:51
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Μηνύματα: 1,794
Προεπιλογή Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum - Κυριακή 11 Aπριλίου 2010 !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη για την παρέμβαση,
αλλά Ηλία δε παίζεσαι με τίποτα, στραβά το άρχισες, στραβά το τελείωσες, είπε ο άνθρωπος να κάνει κάτι, σπαταλά το χρόνο του και αναλαμβάνει την ευθύνη να μαζέψει και να συντονίσει 30 μαντραχαλαίους στο βουνό και του την λες συνέχεια από την αρχή.
Έλεος...

Δεν του "την ειπα" καθολου.

Ειπα απλα οτι θελω να ερθω,να συμβαλω στην κινηση αυτη και μπραβο του, αλλα αν πρεπει να βιαστω λιγο παραπανω να προλαβω την δουλεια που εχω στο Σοφικο Κορινθιας, θα επιταχυνω λιγο παραπανω. Που ειναι το κακο; Με δικια μου ευθυνη θα αποσπαστω απο το γκρουπ και θα παω μονος μου. Την διαδρομη την ξερω με κλειστα τα ματια.

Στραβα το αρχισα πως; Επειδη ειπα να ειμαστε σε γκρουπς για να υπαρχει μια οργανωση;

Ο Τακης αποφασισε οτι δεν πρεπει να ειμαι στην ομαδα επειδη ειπα οτι θελω απο καποια στιγμη και μετα να παω πιο γρηγορα. Του το προτεινα και γω βεβαια, αλλα δεν νομιζω οτι θα εκανα και τοσο μεγαλο κακο στην ασφαλεια.Αφου ομως δημιουργει προβλημα,οκ,το δεχομαι και τελειωνει εδω το θεμα.
Το προβλημα μου προεκυψε στο οτι ο μεγαλος μου γιος παιζει μπαλα στο Σοφικο Κορινθιας και πρεπει να ειμαι 12-1μμ εκει. Αλλα ηθελα πολυ να ειμαι στην βολτα αυτη, επειδη ειναι για καλο σκοπο και προσπαθησα να βρω τροπο να τα συνδυασω και τα δυο.

Ολο αυτο τον καιρο προσπαθω να δωσω μερικες συμβουλες και τ ακουω και απο πανω. Οκ, δεν τις θελετε, μην τις θελετε. Δεχτο.

Αυτα και τελος.

Φυσικα περιμενω και απο τον Τακη τις... κατσαδες του.

Αγαπητοι μου, καλα να περασετε και ειλικρινα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ιδεα του Τακη. Ειλικρινα ομως, χωρις να υπονοω κατι.

Last edited by emix; 09-04-2010 at 15:16.
Reply With Quote