View Single Post
Παλιό 09-04-2010, 16:00
pattakos Ο/Η pattakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ρέθυμνο
Μoto: Είχα R 1200 Adv.........
Προεπιλογή Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία

παιδιά καλησπερα παρακαλω διαβαστε τα παρακατω:

στις 12/03 επαθα ζημια στην esa οπως εχω γραψει στο προηγουμενο θεμα, στις 24/03 εγινε η παραγγελια του ανταλακτικου στην γερμανια,η μηχανη ειναι στην εγγυηση ακομα ευτυχως.

Σημερα μετα απο παραπονα που εκανα στην γραμη εξυπηρετησης στην Αθηνα μου ειπαν οτι η απαντηση απο γερμανια ειναι η εξης:

αυτη την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμη αναρτηση στην γερμανια και ο προμηθευτης δεν ξερει ποτε θα εχει μια καινουργια ετοιμη για να την στελει.απο εβδομαδα λογικα θα εχουμε μια ημερομηνια για το ποτε θα μπορεσει ο προμηθευτης να εχει μια αναρτηση ετοιμη για να σας στειλουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ξεκαθαρισω την θεση μου,δεν εχω κατι με τον αντιπροσωπο στα χανια οπου βρισκεται η μηχανη, τα παιδια με εχουν εξυπηρετησει τελεια ακομα και service εχει γινει στην μηχανη μου γιατι πιστευαν οτι μεχρι τωρα θα ηταν ετοιμη,
ουτε με τα παιδια στην αθηνα εχω κατι και αυτα την δουλεια τους κανουν και απλα μεταφερουν οτι τους λενε,
αλλα με την εταιρεια νιωθω οτι εχω αγορασει ενα κινεζικο μηχανακι παραεισαγωγης για παραδειγμα στο οποιο δεν μπορουμε να βρουμε το ανταλακτικο που χρειαζεται.

αν μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστως,με ενδιαφερει η γνωμη σας.
Reply With Quote