View Single Post
  #355  
Παλιό 09-04-2010, 21:45
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Μηνύματα: 2,942
Προεπιλογή Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum - Κυριακή 11 Aπριλίου 2010 !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από batman Εμφάνιση μηνυμάτων
και γω μέσα.GS1150 ADVENTURE.με τακούνια μέτρια προς το τελείωμα.Θέλει και ο κολλητός εκτός forum να έρθει,με κτμ 950,λάστιχα όχι τακούνια όμως.Θα βγεί η διαδρομή??
Και κάτι άλλο.Κάποιοι,ανάμεσα σε τόσα άτομα,θα έχουν πιο γρήγορους ρυθμούς.Απόλυτα λογικό και δίκαιο ανάμεσα σε τόσους οδηγούς και ποικιλία οχημάτων.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής.Γιαυτούς που θα πηγαίνουν πιο αργά,θα υπάρχει κάτι σε χάρτη η roadbook?Η θα είναι πλοηγοί μπροστά και <σκούπες> πίσω??


Ναι φιλε μου θα υπαρχει μια ομαδα 10 ατομων που θα ειναι πλοηγοι σκουπα και στα ενδιαμεσα!!αν εχει κανει χωμα ο φιλος σου δεν νομιζω να εχει προβλημα!!αλλα αυριο θα κανει την διαδρομη ενας απο τους πλοηγους και θα ξερουμε σιγουρα!!

Last edited by wet & dirty; 09-04-2010 at 21:55.
Reply With Quote