View Single Post
Παλιό 11-04-2010, 18:46
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: Τί σκάφος να πάρω ;;;

Ολυμπικ 5 μετρα με etec 90. Η μηχανη αγοραστηκε Φεβρουαριο του 2008 καινουρια και πριν απο 1 μηνα την εβαλα στο διαγνωστικο και ειδα 786 ωρες!!!!Εχω παει απο Λαυριο Σεριφο, Σιφνο, Μηλο και ολα τα κοντινα, οπως Ανδρο, Γυαρο, Τζια κ.ο.κ. Ακομα και μεγαλο σκαφος να αποκτησω, το 5μετρο δεν πουλειται καθως το ριχνω οπου και οπως θελω! Με την τεντα πλευσης κοιμαμαι με την συζυγο, αν δεν βρουμε καπου δωματιο το καλοκαιρι!Α και μην ξεχασω, καταναλωση απο 0.7 εως και 0.9!

Αυτό ακριβώς ψάχνω λοιπόν. Η περιγραφή σου μου αρέσει.
Πω πω...μεγάλο θέμα άνοιξα λοιπόν μ αυτό το σκάφος!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνετε παραπάνω, εκτιμώ ότι θα με ικανοποιήσει και βολέψει ένα φουσκωτό περί τα 6-6μιση μέτρα, 100 - 150hp μηχανή εξωλέμβια, εάν γίνεται καινούριο, αν όχι τότε με την μικρότερη δυνατόν φθορά και με ώρες που να μην ξεπερνούν τις 150-200.

Έχοντας αυτά ως βάση, εγώ εξακολουθώ να κοιτάζω και την καρίνα (μου αρέσει περισσότερο από το φουσκωτό, αν και κρατάω τις σημειώσεις σας ότι το φουσκωτό είναι πιο ασφαλές) και τώρα πάμε παρακάτω για το εάν θα είναι open ή καμπινάτο...

Καταλαβαίνω ότι το φουσκωτό θα είναι και πιο ελαφρύ; Αν τα πράγματα αλλάξουν και γυρίζουμε την Ελλάδα γύρω γύρω με το αυτοκίνητο, τότε θα χρειαστούμε κατάλληλο trailer αλλά και το κατάλληλο σκάφος (δίκιο λοιπόν να είναι μικρότερο από μεγαλύτερο). Το αυτοκίνητο θα είναι το τελευταίο που θα με απασχολήσει, και στο τέλος.
Reply With Quote