
13-04-2010, 20:26
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ESA
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71
Χάνει λάδια η πίσω ανάρτηση (ESA) της μηχανής μου.
Είναι 1200 GS 12/2008, άρα μέσα στην εγγύηση.
Το πρόβλημα διαπιστώθηκε όταν πήγα να κλείσω ραντεβού για το service των 60.000 χλμ. Τότε παραγγέλθηκε και η ανάρτηση (29/3/2010).
Σήμερα, έκανα το service και η ανάρτηση δεν έχει έρθει ακόμη. Έχουν περάσει από την παραγγελία της 9 εργάσιμες μέρες.
Η παραγγελία είναι back order, δηλ. το ανταλλακτικό δεν υπάρχει στην Γερμανία και περιμένουμε χώρις να ξέρουμε κάτι περισσότερο.
Στο Γέρακα μου είπαν ότι είμαι το μοναδικό απλό GS που περιμένει πίσω ανάρτηση, ωστόσο στην ουρά είναι άλλα 3 adventure.
Την μηχανή την κυκλοφορώ κανονικά, ωστόσο στο Γέρακα μου είπαν ότι χάνοντας λάδια σιγά σιγά θα σκληραίνει.
Ελπίζω μέχρι τότε να έχει έρθει η ανάρτηση.
|
Χανοντας τα λαδια η αναρτηση δεν σκληραινει αλλα γινεται σαν τρομπολινο!! Χωροπηδαει σαν καγκουρο και η μοτοσυκλετα ειναι μη οδηγησιμη αφου περαν οτι δεν κρατιεται στις στροφες εχει προβλημα και στις ευθείες!!
Το λαδι του σωματος του αμορτισερ ειναι αυτο που δεν επιτρεπει την γρηγορη εκτονωση της αναρτησης λογω ελατηριου μετα απο συμπιεση του π.χ. σε σαμαρακι! αν ληψει το λαδι...χαιρετα μου τον πλατανο!!!!!!
Πολλα προβληματα αυτο το ESA!!!!! Κι απο εδω μεσα εχουν καποιοι προβλημα αλλα και σε άλλα ξενα φορουμς εχουν πολλα απραπονα! Εκτιμουν δε οτι 3 στα 10 μηχανακια με αυτο το συστημα παρουσιαζουν βλαβη!!!!!
Καλο πραγμα η τεχνολογια, ειμαι φανατικος οπαδος της, αλλα κακο εως κακιστο πραγμα η αδοκιμαστη τεχνολογια!! Ή τελος παντων η μη εξαντλητικα δοκιμασμενη!!!!
|