View Single Post
Παλιό 14-04-2010, 11:58
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: Τί σκάφος να πάρω ;;;

Εχθές το βράδυ έβλεπα φωτογραφίες και google earth από την Κάστο, Κάλαμο, Μεγανήσι και τα διάφορα μικρά στο Ιόνιο - έχω γυρίσει αρκετά (να ναι καλά οι μηχανές μου που με γύρισαν σε μέρη απίστευτα), αλλά πιστεύω έχοντας την δυνατότητα να γυρίσεις τέτοια όμορφα μέρη της Ελλάδας με σκαφάκι, φουσκωτό, καρίνα, μικρό, μεγάλο, ό,τι να ναι, θα είναι τελείως διαφορετική εμπειρία...

Οι περισσότερες φωτογραφίες που μου έστειλαν από αυτά τα μέρη ήταν οικογένειες με τα σκαφάκια τους, ή τα ιστιοπλοικά τους που έβλεπαν την Ελλάδα από τελειώς διαφορετική εικόνα απ ότι την βλέπουμε εμείς στην μηχανή και στο αυτοκίνητο.

Βέβαια η εικόνα δείχνει την καλή πλευρά, υπάρχουν και οι δυσκολίες, και η ταλαιπωρία, και η επιλογή του σωστού σκάφους....δελεάστηκα όμως από την επιλογή, ξεχάστηκα και άρχισα να κάνω διάφορα σχέδια....ξέρετε, συνήθως τα κάνουμε αργά το βράδυ κοιτάζοντας χάρτες, φωτογραφίες και σχεδιάζοντας διάφορα...

Ο καλύτερος νομίζω τρόπος είναι στον μήνα του μέλιτος να μείνουμε Ελλάδα, να πάμε Παξούς, Αντιπαξούς, νοικιάζοντας ένα σκαφάκι για 1 εβδομάδα και να γυρίσουμε, Σύβοτα, Πάργα, Κέρκυρα, κτλ. Έπειτα, να πάμε αλλού (βλέπουμε και για Πάτμο - Δωδεκάνησα που έχει άλλη θάλασσα από Ιόνιο), να νοικιάσουμε κι εκεί, και βλέπουμε πως αισθανόμαστε. Θα πάρουμε μια καλή γεύση τί μας αρέσει, και τον χειμώνα που μας έρχεται, εκτός σεζόν δηλαδή, να κάνουμε την αγορά μας αν όλα πάνε όπως τα βλέπω...
Reply With Quote