View Single Post
  #18  
Παλιό 16-04-2010, 10:10
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από abalerno Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Μάλλον θα περιμένω να αλλαχτεί με την επόμενη αλλαγή δίσκου αφού δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως ο θόρυβος είναι ενοχλητικός και η μηχανή δεν παύει συνεχώς να με απογουτεύει. Κρίμα!
''Αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττωματα του'' λεει μια παροιμια!!!!
αν πηγες σε GS απο γιαπωνεζο περιμενοντας την αξιοπιστια του σχιστοματη........λυπάμαι αλλα επαιξες κι εχασες!!! Το ιδιο εκανα κι εγω το 1999 και γυρισα κακην κακως στην Απω Ανατολη!!!! Τα ιδια ακριβως προβληματα ειχα κι εγω -μαζι με άλλα- τα οποια μου βγηκαν σε 8 μηνες κτήσης και 10000κμ!! το εδωσα κακην κακως!!! Μου ελειψαν φρενα-κρατηματα και η αισθηση λειτουργιας αυτων καθως και η γενικη αισθηση της GS αλλα δεν αντεχα το σπιτι-βολτα-συνεργειο-σπιτι κι ετσι ξαναπροτιμησα τα ''υποδιεστερα'' σε αυτους τους τομεις Γιαπωνεζικα κερδιζοντας στο ''λαδια-βενζινη φυγαμε'' χωρις αλλες ασχολιες!!
Αλλα....... η πλειοψηφια των GS γενικα δεν βγαζει πολλα προβληματα, εμεις οι δυο και καποιοι αλλοι δυστυχως πεσαμε στην μειοψηφία!!!
Reply With Quote