View Single Post
  #2  
Παλιό 16-04-2010, 19:54
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Μηνύματα: 5,006
Προεπιλογή Απάντηση: τιμη για bmw r51 του 69

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από athaneco Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω βρει μια r51 του 69 σε υπεραριστη κατασταση με ολα αυθεντικα ανταλλακτικα. ποια ειναι μια λογικη τιμη για αγορα, δηλαδη ποσο θα μπορουσε να την πουλησει κανεις σημερα. επισης η μηχανη ειναι στην ιταλια, η διαδικασια εισαγωγης,εκτελωνισμου κλπ μηπως ειναι δυσκολη, χρονοβορα και ακριβη? και εαν την εφερνα τα τελη κυκλοφοριας μηπως ειναι υψηλα λογω παλαιοτητας?
Το έχω ψάξει αρκετές φορές, αλλά το λιγότερο μία η άλλη να σου έρθει. Το πιθανότερο να την πληρώσεις ακριβότερα από μία που θα την έφτιαχνες εδώ.

Για το "69" είσαι σίγουρος;
Η R51 βγήκε από το 38-40,
Η R51/2 από το 50-51 και
Η R51/3 (που μάλλον αυτήν βρήκες) από το 51-54.

Αν είναι γεγονός ότι είναι υπεράριστη και με αυθεντικά ανταλλακτικά κυμαίνεται στις 12-14.000 (για R51/3, οι άλλες είναι πιο ακριβές). Οτιδήποτε λιγότερο, "βρωμάει", ή είναι χαβαλές αυτός που την πουλάει.

Τα τέλη είναι 48€ το χρόνο.

Ο εκτελωνισμός λόγω παλαιότητος, νομίζω πάει πολύ περισσότερο από μία καινούργια. (Άσχετο, αλλά άμα φέρεις όχημα από χώρα της ΕΕ, είναι παράνομο να πληρώνεις και δασμούς, αλλά στα τελωνεία δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.)

Αν υπάρχει φώτο, βάλε για να ακούσεις περισσότερα.
Reply With Quote