Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkar
Εγώ τυγχάνει να είμαι απο αυτόυς τους γλάρους .....
Και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο ενοχλεί η τριπλέτα... Χώρος αποσκευών είναι και χωρίς να εμποδίζω και να ενοχλώ κανέναν !!!
Όσον αφορά τα φώτα, δυστυχώς έχω καταλάβει οτι έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε προσέξει κάποιος (πολλές φορές εκνευρισμένος !!) οδηγός ΜΕΣΑ στην πόλη με αναμένα όλα τα φώτα σου παρά με τα βασικά ΄φωτα...
Δές το αντίστοιχο Θέμα περι ασφάλειας

|
Πολύ καλά κάνεις, και γω πλέον με το φως της ημέρας έχω τον προβολέα στην μεγάλη σκάλα, γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι στραβάδια, ακόμη περισσότερο με στραβάδια που μιλάνε και στο κινητό όταν οδηγούν.
Και αν χρειαστεί να μεταφέρω κάτι που χρειάζεται χώρο μεγαλύτερο της κεντρικής, θα βάλω και την τριπλέτα, προκειμένου να μην χρησιμοποιήσω αυτοκίνητο για να περάσω από το κέντρο.
Σαν λαός γενικότερα είμαστα αρκετά συμπλεγματικοί ή κουτσομπόληδες αν θες, και κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι για να τους χλευάσουμε. Το κουτσομπολιό το έχουμε στο DNA μας και είναι η προσπάθειά μας -λόγω ζήλιας και φθόνου - να απομονώσουμε κοινωνικά, άτομα ή ομάδες που θα θέλαμε να έχουμε αυτά που έχουν.
Αν έλεγα για τις τζιπάρες που κυκλοφορούν στο κέντρο, ε, θα το είχα και γω το κομπλεξάκι μου, γιατί δεν έχω μεγάλο τζιπ που θα ήθελα να έχω...