Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από abalerno
Φίλε gsmaniac έτυχε κα πάρεις το καλό μηχανάκι αλλά στην πλειοψηφία τους τα GS βγάζουν προβλήματα και πολλά εξ'αυτών είναι σοβαρά πράγμα που δεν συμβάινει με τα Ιιαπωνέζικα!!  Συμφωνώ με την άποψη του GeorgeP αλλά αυτό είναι ένα θέμα για άλλο post! Μίλησα χθες με το εξουσιοδοτημένο που το πάω και μου είπε
ότι ο θόρυβος δεν είναι ανησυχητικός τον κάνουν πολλά BMW και αφού η μηχανή στην πορεία της και στις αλλαγές της δεν κάνει άλλους παράξενους θορύβους να το αφήσω όπως είναι. Του φάνηκε λίγο δύσκολο να φταίει ο άξονας μπιστιρεκ και υπέθεσε να έχει πιάσει σκουρια ο δίσκος από την πίσω πλευρά εκεί που ακουμπάει με το χτένι και το ελλατήριο και γι'αυτό ακούγεται ο θόρυβος.
Ότι και αν συμβεί, είναι εδώ είναι για να με καλύψουν. Αυτό ακούστηκε αρκετά καθησυχαστικό! 
|
Φίλε όσο περνάει ο καιρός αυτός ο θόρυβος θα ακούγεται ακόμα περισσότερο και σε διαβεβαιώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι ο δίσκος,αλλά 100% ο άξονας (press direct) και δεν ξέρω αν σ'αυτές τις περιπτώσεις επηρεάζεται και το σαζμάν γιατί εμένα αλλά και ένος άλλου φίλου με το ιδιο πρόβλημα μας άλλαξαν και το σαζμάν(ευτυχώς ήμασταν στην εγγύηση).Αλλά εφόσον στο έλυσαν πριν 5000 χλμ για δίσκο και φλάντζα έπρεπε να το είχαν δει,η μοτό θα έκανε από τότε θόρυβο όχι όπως τώρα αλλά θα ακουγόταν.Τι να πω ρε φίλε σε καταλαβαίνω είναι πολύ άσχημο πράγμα να έχεις δώσει ένα σωρό λέφτα για την απόκτηση της και μετα να πληρώνεις τα κερατιάτικα το ένα μετά το άλλο...