View Single Post
Παλιό 20-04-2010, 03:17
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
Προεπιλογή Απάντηση: Προωθηση του forum μας

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό του ανωτέρω φίλου, όσο και τις απαντήσεις του Λεοντόκαρδου, εξ ου και το πάθος του στις απαντήσεις του....(που έχει φάει τις ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες με το site)... Αν θα μπορούσα εγώ σαν κάποιος (άσχετος) με το χώρο σας που ίσως περνώ κάποιες ευχάριστες ώρες διαβαζοντά σας (και σαν και μένα είναι ΠΟΛΛΟΙ), δεν πιστεύω ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέλη....... Χαζεύουν ίσως οι περισσότεροι..... Καβαλάω μηχανές απο τα 15 μου χρόνια, αλλά σαν μέλος ΜΙΑΣ οικογένειας αιστάνθηκα όταν μπήκα στα Clubs της Harley (ή τα όποια Κλαμπς). Πιστεύω λοιπόν ό΄τι ΜΟΝΟ τότε θα γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙ οικογένεια, όταν θα μάθετε να ταξιδεύετε ΜΑΖΙ... κα όχι όπως βολεύει τον καθένα, να αποφασίζετε μαζί για το ΠΟΥ θα πάτε.... για το να ενισχύετε οικονομικά τα μέλη που θέλουν αλλά δεν μπορούν α συνταξιδέψουν, να πιέζετε την Μαμά αντιπρ/πία για επιχορηγήσεις που θα μετακυλίονται στα μέλη σας και γενικά να ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΪΖΕΣΤΕ στο Χόμπι σας και τα εξοδά σας. Το να κερδίζετε οικονομικά δεν είναι ΚΑΚΟ αλλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αν αυτό το μετακυλίεται στους αδύνατους ΜΠΑΪΚΕΡΑΔΕΣ που θέλουν αλλά δεν μπορούν..... Αν αυτή η ιδέα ΩΡΙΜΑΣΕΙ στα μυαλά σας, πιστεύω ότι όλα μετά θα πάουν το δρόμο τους και πλλοί θα βρεθούν να σας βοηθήσουν..... Αυτά τα λίγα απο κάποιον που ΙΣΩΣ ξέρει κάτι παραπάνω..... Εν πάσει περιπτώσει από κάποια (εκ των πολλών) Λεσχών θέλω να πιστεύω μεΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....
Reply With Quote